Hur man installerar Media Center på Vista

October 12

Hur man installerar Media Center på Vista


Microsoft skapade Windows Media Center för att vara det enda program du behöver för att spela i stort sett alla medier du kan skapa eller ladda ner från Internet. En gång installerat, är programmet kan spela musik, video och bildfiler. Det är också möjligt att ladda ner strömmande video och även att fånga TV-signaler om du har en TV-mottagare installerad på din dator. Installera det är enkelt och det är redan hämtat de flesta nyare datorer.

Instruktioner

1 Kontrollera att din Internet fungerar. Programmet kan inte installeras utan tillgång till internet. Öppna Windows Media Center på din dator genom att klicka på ikonen "Starta", sedan "Alla program" och sedan "Windows Media Center". Första gången du kör det, kommer programmet att börja sin installationen. När fönstret dyker upp, välja antingen uttryckliga eller anpassad installation. Om du väljer Express, vidare till steg 4.

2 Klicka på "Nästa". Läs anvisningarna på sidan och klicka på "Ja" för att tillåta Media Center för att automatiskt hämta innehåll när det är tillgängligt eller "Nej" om du inte vill att Media Center för att göra detta. Klicka på "Nästa" och låta Media Center för att installera sig på din dator.

3 Ställ in dina inställningar efter Media Center har installerat. Välj media som du vill ska förknippas med mediacenter (t.ex. mp3, avi, mpeg). Välj mappar som hämtat innehåll ska sparas. Konfigurera högtalare och video fångstanordningar (t.ex. webbkamera, TV-tuner) genom att synkronisera dem med Media Center. Klicka på "Kom".

4 Starta om datorn för den nya installera och inställningarna ska börja gälla. Starta Windows Media Center på samma sätt som du gjorde i steg 1. Den här gången, i stället för en inställningsmeny, kommer mediecentret öppnar för att spela dina mediafiler.

Tips

  • Windows Media Center ingår i Windows Vista och Windows 7. Om du inte har det, logga in på Microsoft.com och skriva till företaget. De kommer att behöva skicka dig installera eftersom det inte erbjuds för nedladdning på deras hemsida.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com