Hur man spelar en Real Player-fil på en U3

May 20

Hur man spelar en Real Player-fil på en U3


U3 system som du ser annonseras på många minnen är ett program som installeras på flashminnet så att du ska kunna arbeta med program direkt från din flash-enhet. Även om många minnen gjordes tidigare till tillkomsten av U3 systemet kan fortfarande köra vissa program, de flesta av den tid det skulle kräva någon form av tweaking till ansökan, som ofta kan vara olagligt. Men nu kan du installera, lagra och köra program som Real Player, enkelt och lagligt.

Instruktioner

1 Sätt din U3 smart drive till en USB-port på datorn. Vänta tills datorn att känna igen din enhet, som inte bör ta mer än några sekunder. Launchpad bör dyka upp automatiskt. Om den inte gör det, klicka på den lilla U3 ikonen längst ned till höger i aktivitetsfältet, och Launchpad ska öppna.

2 Klicka på "Explore Drive" längst upp till höger på Launchpad. Detta kommer att öppna upp enheten mapp. Leta upp den videofil som du vill spela. Högerklicka på filen. I högerklicksmenyn som dyker upp, håller musen över "Öppna med" menyalternativ. En meny visas med en lista om program som finns tillgängliga för att öppna filen.

3 Leta Real Player i "Öppna med" programlista och klicka på den. Om du inte ser Real Player namn eller ikon, klicka på "Välj program" längst ned på menyn "Öppna med". I fönstret som visas väljer du Real Player i listan över program som är installerade på datorn, och klicka sedan på "OK" längst ner i fönstret. Om du har Real Player installerad på din U3 smart drive, kan du behöva bläddra igenom filerna på din enhet genom att klicka på "Bläddra" -knappen i "Välj program" -fönstret.

Tips

  • Du kan ställa in vissa typer av filer för att öppna med samma program varje gång. Gör detta genom att klicka på "Egenskaper" menyalternativ längst ner i högerklicksmenyn. Du kommer att se orden "öppnar med", följt av det program som är inställd på att öppna denna typ av fil. Klicka på "Ändra" knappen direkt bredvid den, och välja önskat program innan du klickar på "OK".

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com