Hur man tar bort från en svart lista

September 1

Hur man tar bort från en svart lista


E-post blir svartlistad när de är annonsera oönskat eller oönskat innehåll såsom läkemedel och pornografi. Dessa e-postmeddelanden är att kan även innehålla potentiellt skadliga virus sannolikt. För att skydda en dator data och hålla det säkert, få misstänkta e-postmeddelanden från oigenkännliga avsändare svartlistade. Det är inte ovanligt att en legitim e-post avsändare blir Blacklisted och taggade som spam, alltså störa sändning och mottagning av e-post du skickar till vänner, familj, arbetskamrater och andra önskade utgående e-postkommunikation. Om du befinner dig svartlistade utan grundad anledning, kan du använda IP-adressen för e-postserver för att rätta till problemet.

Instruktioner

1 Kontrollera IP-adressen för e-postservern med hjälp av gratis online-verktyg som MX Toolbox, Spam Data Lookup och DNSstuff (se Resurser). Dessa webbplatser fungerar genom dubbelkontroll din IP-adress från e-postservern med över 100 välkända listor för e-Svarta listor. För att använda dessa webbplatser, helt enkelt ange din e-postserver IP-adress i textrutan och klicka på fliken bredvid textrutan för att få resultaten. Om du tycker att webbplatsen, företag eller leverantör som har svartlistade du inte finns på någon av dessa webbplatser, sedan visa kod som finns längst ner i din studsade e-post för att fastställa orsaken till avslaget eller svartlistning. Om du upptäcker att du svartlistades, kommer du att kunna se Blacklister namn, samt instruktioner för beslut.

2 Granska sökresultaten visas från webbplatsen du valt att använda för att söka efter e-postserver IP-adress status. Visa kolumnen "Status" detaljer. Leverantörer som återspeglar en rödfärgad prick är de som du är noterade med, leverantörer som har en grönfärgad prick betyder att du inte är noterade med dem. Om du upptäcker att du är listade med en leverantör som du vill kommunicera med, väljer säljaren namn och du kommer att tas direkt till leverantörens webbplats.

3 Klicka på den svarta listan bort länken som visas på leverantörens webbplats. Slutföra de åtgärder som krävs av säljaren som svartlistade dig att avsluta din förfrågan svartlista borttagning. Du kan bli ombedd att förklara din anledning att ha svartlistningen bort formen din IP-adress och e-postserver. Om säljaren inte vill acceptera din förfrågan, är det troligt att du har identifierats som en spammare och du kanske har skickat oönskade oönskad, massmail.

Tips

  • När en kund eller enskilda kontakter du, begär att tas bort från dina kontakt eller e-postlistor och du inte följer, kommer din e-post anses oönskad; följaktligen kan du svartlistad om din oönskade e-postkommunikation fortsätter.
  • Besök e-postserver IP-adress sökverktyg med jämna mellanrum för att kontrollera status för din IP-adress och hålla sig informerade om e-postservern status.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com