Hur får Google Alerts skickas till dig

October 23

Hur får Google Alerts skickas till dig


Google Alerts är ett enkelt sätt att hålla dig uppdaterad på nyheterna och ämnen som intresserar dig. Du kan skapa ett Google alert som skickas direkt till din inkorg som nyheter inträffar eller när nya bloggar och andra föremål av intresse visas på webben. Med Google varnar, spara tid genom att inte behöva upprepade gånger söka på Internet för ett ämne. Du kan övervaka ett utvecklings nyhet eller hålla ett öga på verksamheten i en konkurrent med Google varningar. Inrätta ett Google alert med bara några klick.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och gå till Google.com. Googles startsida öppnas.

2 Klicka på "Mer" på verktygsfältet på Googles startsida.

3 Klicka på "ännu mer" från rullgardinsmenyn.

4 Klicka på "Varningar" på "Fler Google-produkter" sida.

5 Skriv en eller flera söktermer eller sökord i textrutan. När någon av dessa sökord visas i nytt webbinnehåll, kommer Google att skicka ett e-postmeddelande.

6 Välj vilken typ av Google varning du vill ta emot. Välj "News" att ta emot varningar plockas upp från en mängd olika nyhetssidor och andra medier källor. Andra alternativ är "bloggar", "Video" och "Diskussioner". Välj "Allt" för att få varningar från alla källor.

7 Klicka på "Hur ofta" i rullgardinsmenyn och välj från "när det händer", "En gång om dagen" eller "en gång i veckan." Välj det första alternativet att få meddelanden så snart som Google upptäcker en händelse som matchar ett av dina sökord.

8 Klicka på "Volym" i rullgardinsmenyn och välj "Endast de bästa resultat" eller "Alla resultat", beroende på vad du föredrar.

9 Klicka på "Leverera till" rullgardinsmenyn och välj den e-postadress som Google varningar ska skickas, om mer än en e-postadress visas.

10 Klicka på den röda "Skapa bevakning" -knappen.

11 Logga in på e-postkontot som du valde i steg 9 som din adress "Leverera till".

12 Vänta ett e-postmeddelande från Google och öppna meddelandet när det anländer. Klicka på webblänken för att bekräfta din begäran om att få Google varningar vid denna e-postadress.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com