Hur att dölja värdnamn och IP-adress

October 16

Hur att dölja värdnamn och IP-adress


Medan ridning flodvågorna av Web information, Internet surfare vill anonymitet för att skydda sig mot identitetsstöld och deras datorer från cookies och hackare. Även om du inte permanent kan blockera din IP-adress och värdnamn - detta skulle hindra dig från att någonsin surfa på webben, eftersom IP-adresser och värdnamn tillhandahålls av Internetleverantören - kan du använda en anonym server proxy som kommer att dölja din IP från många webbservrar.

Instruktioner

Loca IP

1 Flytta markören till det nedre högra sidan av skärmen och leta reda på ikonen som ser ut som en dator sitter på en guldtacka med en jordglob bakom det. Håll muspekaren över denna ikon för att se tjänsteleverantören (värd) IP-adress. IP kommer att bli en serie tal.

2 Besök en IP-avslöjande webbplats (se Resurs 1). Denna webbplats kommer att avslöja din dators IP-adress samt din plats - stad, stat, postnummer, latitud och longitud - liksom vilken typ av Internet-anslutning du har. Den ovan nämnda information är baserad på din värd IP, inte datorns IP. Din IP-adress visas så snart du besöker webbplatsen, så ingen ytterligare arbete krävs.

3 Skriv ner både IP-adresser för framtida bruk. När du får en IP-proxy, kommer värd IP inte ändras i hörnet på skrivbordet, men datorns IP.

Ladda ner ett Privoxy Program

4 Leta upp en pålitlig anonym server proxy program. Program som Tor / Privoxy, som är gratis att ladda ner och använda, och Easy-Hide-IP, som är en tre-dagars testversion och köpbara för en engångsavgift, är virusfria och lätta att använda. Andra program som IP Hider, en tre-dagars testversion som är också köpas för en engångsavgift, och Cyberghost VPN, som är gratis att ladda ner men du måste betala för att ha uppdaterad, erbjuder online-anonymitet och radera dina spår från många webbplatser du besökt.

5 Ladda ner programmet du valt. Följ instruktionerna på skärmen för programmet du hämtade se till att programmet laddar upp korrekt.

6 Vrid privoxy programmet enligt anvisningarna på skärmen när du öppnar programmets huvudmeny. Tor och Cyberghost VPN har steg-för-steg guider som hjälper dig ställa in IP-mask, så ställa in program upp felaktigt är inte ett problem.

Testa Privoxy program

7 Öppna privoxy programmet för att se om du är online och använda programmet. Till exempel, med Tor, kommer ikonen är grön om programmet fungerar och gult om du är bortkopplad från nätet. IP Hider karta är blå när du är ansluten och gult när du inte är. Var uppmärksam på ikonerna och kartor för att säkerställa att programmet fungerar för dig.

8 Flytta markören till nedre högra hörnet på skrivbordet och lokalisera ikonen som ser ut som en dator via en gul bar. Håll muspekaren över ikonen för att se om den mottagande IP är densamma som den var tidigare. IP-adressen kommer att vara densamma.

9 Besök en IP-avslöjande webbplats igen för att visa din IP-adress. IP bör skilja sig från den ursprungliga IP-adress du skrev ner tidigare. Kontrollera den statistik som visas under IP-adressen för att se om din position ändras. Om det ändrats, är din IP-värd också maskerad även om det inte visar att det är i hörnet på skrivbordet. Du har gömt både IP-adresser.

Tips

  • Kontrollera om din IP-adress är olika varje gång du loggar in på Internet. Om din IP-adress återgår till den ursprungliga IP på en IP-plats plats, måste du återansluta privoxy nätverk.
  • Om IP inte ändras när du ladda ner programmet, kan du behöva ändra säkerhetsinställningarna för att få programmet att fungera. Du kan behöva avinstallera och installera om programmet för att få det att fungera.
  • Inte ladda ner och använda mer än en privoxy program. Programmen kommer att ta ut varandra och du kommer inte att få den personliga integriteten du vill.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com