Hur man redigerar pdf-filer och nedladdningar

October 27

Hur man redigerar pdf-filer och nedladdningar


Portable Document Format (PDF) är en typ konverteringsfil används för att standardisera källmaterial i ett format som kan ses av vem som helst med en PDF-läsprogram. Formatet eliminerar behovet för användare att ha källprogrammet som PDF skapades genom att använda en gemensam plattform. Men utan källmaterialet, kan det vara svårt att redigera PDF-fil utan PDF bränning. Du kan redigera PDF-filer och nedladdningar med rätt programvara.

Instruktioner

Använd en gratis PDF Writing Program

1 Installera en gratis PDF skriva program till datorn. Det finns flera tillgängliga, men inte alla har samma funktioner. Innan du bestämmer dig för ett program, vara säker på att du väljer har textredigeringsfunktioner. PDFill, som har textredigeringsfunktioner, används i de steg som följer. Du kan ladda ner PDFill gratis från PDFill webbplatsen (se Resurser avsnitt).

2 Starta PDFill PDF Editor program, och öppna PDF-dokument som du vill redigera. Klicka en gång på knappen Öppna för att komma åt den öppna dialogfönstret. Använd Leta i menyn för att välja mappen där PDF-filen sparas. Klicka en gång på PDF-fil namn och en gång på knappen Öppna.

3 Klicka en gång på Visa-menyn och välj alternativet verktygsfältet för att öppna en lista med standardiserade menyer. Klicka en gång på Format möjlighet att lansera verktygsfältet Format. Klicka en gång på Whiteout knappen, som har en vit bar ikon. Leta upp en del av PDF-fil som du vill redigera, klicka en gång i det övre vänstra, och dra ned till höger medan du håller ned musknappen. Denna åtgärd kommer att omfatta den befintliga texten. När du släpper musknappen, kommer en ruta fastigheter genererar. Använd de tillgängliga verktygen i denna ruta för att justera utseendet på whiteout området.

4 Klicka en gång på en av textrutan knapparna. Det finns två, singel och multipel, vilka båda arbetar på samma sätt. Leta upp en del av PDF som du vill lägga till text, klicka en gång i det övre vänstra, och dra till önskad storlek medan du håller ned musknappen. När du släpper musknappen, kommer en ruta fastigheter genererar. Använd de tillgängliga verktygen i denna ruta för att justera utseendet på texten för att matcha resten av PDF-filen. Skriv i textrutan, i förekommande fall, för att lägga till text.

5 Upprepa steg 3 och 4, vid behov, för att redigera PDF-filen. För att komma åt dialogfönstret för whiteout och textrutor Egenskaper, klicka en gång på gränsen och klicka en gång på knappen Egenskaper. Kom ihåg att spara ändringarna till PDF-fil med knappen Spara i verktygsfältet Standard.

Använd en kommersiell PDF Program

6 Installera en kommersiell PDF skriva program till datorn. Det finns många tillgängliga att ladda ner, men inte alla har samma funktioner. Innan du bestämmer dig för ett program, vara säker på att du väljer har textredigeringsfunktioner. Adobe Acrobat Pro används i de steg som följer. Du kan ladda ner en gratis testversion av Acrobat Pro från Acrobat webbplatsen (se Resurser avsnitt).

7 Starta Acrobat Pro och öppna PDF-dokument som du vill redigera. Klicka en gång på knappen Öppna för att komma åt den öppna dialogfönstret. Använd Leta i menyn för att välja mappen där PDF-filen sparas. Klicka en gång på PDF-fil namn och en gång på knappen Öppna.

8 Klicka en gång på Visa-menyn och välj alternativet verktygsfältet för att öppna en lista med standardiserade menyer. Klicka en gång på alternativet Avancerad redigering för att starta verktygsfältet. Klicka en gång på slutredigerings Text knappen, som har en textruta bild med ett brev T på det. Acrobat Pro kommer att utföra en kort process under vilken det kommer att identifiera de olika teckensnitt som används i PDF-filen.

9 Leta upp en del av PDF-fil som du vill redigera, klicka en gång i det övre vänstra och dra till det nedre högra medan du håller ned musknappen. Denna åtgärd kommer att lyfta den befintliga texten. Du kan antingen ta bort den existerande texten, eller så kan du börja skriva över den. Medan Acrobat Pro kommer att matcha typsnitt och storlek av den ersatta texten, kommer det inte att linda till en ny rad. Texten du skriver kommer att fortsätta ut på sidan. När du når slutet av en linje, tryck på Enter för att påbörja en ny rad.

10 Upprepa steg 4 vid behov för att redigera PDF-filen. Om du vill ändra några av texten du lagt, markera det, högerklicka och välj Egenskaper från listan över tillgängliga alternativ. Detta kommer att generera en dialogruta Egenskaper som gör att du kan redigera utseende, såsom typsnitt och färg, av den tillförda texten. Kom ihåg att spara ändringarna till PDF-fil med knappen Spara i verktygsfältet Standard.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com