Hur man hittar bilder på datorn

October 29

Hur man hittar bilder på datorn


Bilder skapar en stillbild av händelser, människor och platser. Dessa stillbilder har utvecklats från svartvita foton till Polaroid bilder och nu till digitala bilder, vilket gör fotografering enkelt och bekvämt. Oavsett om du använder en Mac eller PC, är din digitala medier lätt att hitta, redigera, lagra och skriva ut från datorn. Med datorer som erbjuder förinstallerade mediaprogram, både Mac och PC erbjuda stöd för din fotografering behov.

Instruktioner

Hitta bilder på en Mac

1 Klicka på iPhoto från hemdockningsstationen. Mac-operativsystem lagra alla digitala medier i iPhoto. Detta program tillåter användare att skapa digitala vykort, redigera bilder, lägga till färger och bilder och lägga till text och musik till digitala album.

2 Hitta foton från en digitalkamera. När en digitalkamera är ansluten, iPhoto öppnas automatiskt och ladda ner alla bilder hittades. För att hitta en viss bild, använd sökknappen på iPhoto att hitta bilder.

3 Hitta foton som laddas ner från Internet. Från hemdockningsstationen, klicka på "Finder" ansökan. Finder kan du söka hela datorn för foton eller andra medier. För att hitta en bild laddas ner från Internet, välj "Downloads" mapp i Finder-menyn för att hitta nyligen nedladdade bilderna.

Hitta bilder på en dator

4 Klicka på "Start" för att hitta Windows Media Center. Öppna Windows Media Center. Windows Media Center är standard mediaspelare för bilder och videoklipp på en dator. Liksom Mac, Media Center tillåter användare att redigera, lagra och hitta sina digitala medier.

5 Välj "Bilder och videoklipp." Foton från din digitalkamera kommer att lagras i Media Center.

6 Välj knappen "Sök". "Sök" -knappen kan du söka efter bilder av mappar, datum och taggar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com