Hur får man en IMVU AVI Bild Border

March 27

3-D värld av IMVU erbjuder sina användare en anpassningsbar avatar och profil. Om du vill lägga till en ram till din profilbild, även känd som AVI bilden, gör det med din favorit bildredigeringsprogram. Detta kommer att ställa din avatar bort från de andra. Använd en kantfärg som komplimanger AVI bilden.

Instruktioner

1 Navigera till din IMVU profil. Högerklicka på din AVI bild och bläddra till "Spara som". Skriv in ett namn i fältet "Namn" -fältet och tryck på "OK". Detta sparar bilden på din dator.

2 Dubbelklicka på "Den här datorn" -ikonen och lokalisera AVI bilden. Högerklicka på bilden och bläddra till "Öppna med." Välj ett bildredigeringsprogram som Photoshop, GIMP eller Coreldraw.

3 Klicka på "Nytt lager" knappen för att lägga ett nytt lager i bilden. Dra lagret till botten av "Lager" fönster så att bilden sitter på toppen av det.

4 Trycka på knapparna "Ctrl" plus "A" och sedan "Ctrl" plus "C" för att kopiera bilden.

5 Öppna menyn "Bild" och bläddra till "Image Size". Öka storleken med 10 till 20 pixlar i "höjd" och "Bredd" lådor.

6 Klicka på "Brush" eller "Line" verktyg sedan på den färg du vill använda som bakgrund.

7 Tillsätt gränsen. Klicka på skiktet vid botten av "Lager" fönstret. Rita gränsen pennan eller linjeverktyget. Du kan också klicka på "Välj" verktyg och välj bakgrundslagret. Klicka på menyn "Redigera" och bläddra till "Stroke". Ange önskad bredd av gränsen i pixlar, i "Bredd" text-fält. Klicka på "Color" -fliken och markera önskad färg. Kontrollera cirkeln bredvid "insida" och tryck på "OK".

8 Klicka på menyn "Arkiv" och bläddra till "Spara som". Skriv in ett namn i "File Name" och välj den ursprungliga filtyp från "File Type" rullgardinsmenyn. Tryck på "OK".

9 Besök IMVU och klicka på "Min profil" sidan. Klicka på "Avatar Picture" -ikonen sedan på "Ladda upp bilder" -knappen. Markera den nyligen sparade bilden och tryck på "OK".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com