Optimal E Hjälp

April 30

Den optimala familj av tjänster drivs av Cablevision och inkluderar hög hastighet kabel till Internet. Din tjänsten ingår tillgång till e-post. Olika Optimala tjänster erbjuder olika e-postalternativ; personliga konton kan ha upp till fem adresser, medan företagskonton kommer med 20 adresser och har möjlighet att lägga ännu mer. Ställa upp noggrant och verifiera din information kommer att hjälpa dig att få tillgång till Optimal e-postkonto smidigt.

Innan du börjar

Först kontrollera att ditt konto med optimala tjänster är i god status genom att ringa kundtjänst för ditt område (se resurser). Du kan också kontrollera din online kontoutdrag för att se till att ditt konto har ingen förfallna balans, vilket kan påverka dina tjänster. En allvarligt förfallna konto kan orsaka åtkomst till din optimala e-post för att vara begränsad.

Om ditt konto är aktuell, kontrollera att Internetanslutningen fungerar. Öppna webbläsaren och skriv in webbadressen till en webbplats i navigeringsfältet. Om webbplatsen visas då anslutningen bör vara tillräckligt för e-post tillgång.

Ställa in e-post

När du har verifierat ditt konto och anslutningar, måste du kontrollera att ditt e-postkonto har skapats genom optimal. Detta kan göras genom Optimum ID Management Center (se resurser) och måste göras med hjälp av din Optimal Internet-anslutning.

Du behöver ditt Optimal kontonummer, som kan hittas på Cablevision faktura, installation arbetsorder eller modem följesedel; du också behöver ditt telefonnummer och efternamn för att slutföra e-postinstallationsprocessen. Logga in på hanteringsverktyget och se till att en e-postadress har skapats för din användning. Du kan ha upp till fem e-postadresser med en personlig Optimal konto - en primär och fyra sekundära adresser.

När kontot är närvarande i verktyg, skriva ner exakt kontonamn som det visas på skärmen. Du kommer att behöva denna information för att få tillgång till e-post från webben eller att inrätta ett e-postprogram.

Kontrollera din e-post

Optimal erbjuder flera alternativ för att kontrollera din e-post, inklusive webbaserade e-post som kan kontrolleras från vilken dator som helst med tillgång till Internet. Redovisningen kan också ställas in för användning med populära e-läsning program, till exempel Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook och Mac Mail.

För att kontrollera din e-post från webben, logga in på webmail sidan (se resurser) med hjälp av ID och lösenord som skapats i verktyg. Optimal erbjuder också en strömlinjeformad version för mobila enheter (se resurser) som gör att du snabb åtkomst medan du är borta från skrivbordet.

För att kontrollera din e-post från din dator med hjälp av en e-läsare, måste du ställa in din Optimal konto att arbeta med att läsaren och kontrollera att inställningarna är korrekta. Varje e-postprogram har en annan metod för att lägga till ett konto, som vanligtvis består av en "wizard" eller process som ber dig för din information. För att kunna använda dessa program måste du ange din e-postadress, lösenord och inkommande och utgående post servernamn. För e-postadresser som slutar på "@ optonline.net" servernamn är "mail.optonline.net." För e-postadresser som slutar på "@ optimum.net" post-servernamnen är "mail.optimum.net." Se till att dessa servernamn är korrekt in i ditt e-postprogram och att du kontrollerar ditt namn och lösenord, eftersom en felaktigt angett bit av information kan blockera din e-åtkomst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com