Hur man använder Nero Burning ROM Kopiera en CD

November 25

Hur man använder Nero Burning ROM Kopiera en CD


Nero Burning ROM är ett verktyg tillgängligt med Nero Multimedia Suite och även levereras med OEM (Original Equipment Manufacturer) CD, DVD och Blu-ray-brännare för att bränna audio, video och data till disk. Det ger också möjlighet att kopiera CD-skivor som inte har kopieringsskydd kryptering. Både "On-the-fly" och "Kopiera över bilden" metoder finns tillgängliga beroende på användarens behov. "On-the-fly" -metoden kräver två diskenheter, en för att läsa och en för att bränna, och de två skivorna måste vara av samma typ. "Kopiera över bilden" kopierar CD-filer till datorn.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på ikonen Nero skrivbordet för att starta programmet. Välj "Kopiera disk" från "Start" panel.

2 Välj "Kopiera" i huvudfönstret för att öppna en "Ny kompilering" fönstret.

3 Klicka på rullgardinsmenyn längst upp vänstra sidan av skärmen och välj "CD" som skivformat.

4 Klicka på "Läs alternativ" fliken på den högra sidan av fönstret och välj CD som den typ av disk som kopieras från "Profil" rullgardinsmenyn.

5 Kontrollera "On-the-fly" på fliken "Kopieringsalternativ" om du vill kopiera en disk till en annan disk utan att spara en fil på datorn. Om du vill kopiera filen till datorn avmarkerar du "On-the-fly" kryssrutan på fliken "Kopieringsalternativ".

6 Sätt i skivan som ska kopieras till en enhet och för "On-the-fly," sätta en tom skiva i brännare. Se till att välja rätt enhet som innehåller skivan som ska kopieras i "Drives" rullgardinsmenyn.

7 Klicka på "Kopiera" -knappen för att starta kopieringen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com