Hur att få korrekta snabb körning Avstånd

November 21

Hur att få korrekta snabb körning Avstånd


Många av oss har varit där: förlorat. Vägbeskrivning kan vara förbryllande, och följa dem kan vara frustrerande. Ta bort stressen körning genom att förbereda för din resa i förväg. Samtidigt med ett GPS-system är en bra idé, inte lita på det helt. Fråga vänner som är väl reste, eller som bor i områden där du kommer att köra, oavsett om du har den snabbaste vägen. Om du gör en liten utredning och har flera resurser, kommer du att bli mindre benägna att komma långt ur kurs eller sätta dig i fara.

Instruktioner

1 Kontrollera med experter innan du ut på vägarna. Om du kör över land, då kartlägga alla dina hållplatser och ringa vänner i förväg för att gå över dina resplaner och be deras råd. Människor som bor i en stad du planerar att besöka är benägna att känna det bäst. De vet vilka korsningar att undvika. De vet om exit skyltar eller väg vägar har nyligen ändrats. De vet även vilka stoppljus är långsamma och vilka vägar kantas av farthinder.

2 Skriv ut anvisningar för varje del av resan från en online-karta webbplats som MapQuest eller Google Maps. Även i allmänhet tillförlitliga, dessa platser innehåller ibland felaktiga, föråldrade eller otillräcklig information. Det är bra att ha dessa riktningar, men eftersom även om de berätta för dig att tacka nej till en fel väg, du åtminstone ha en tydlig uppsättning instruktioner att gå över med din lokala experter.

3 Använd en GPS. Men kom ihåg: GPS-system ibland misslyckas också. Det är vad som hände med en Oregon par som följde GPS-instruktioner och hamnade strandsatta och snowbound på en avlägsen väg på julafton 2009. Lyckligtvis smarta vänner inkopplad samma destinationsadress i sin egen GPS-system och följde sina anvisningar till samma fjärrkontroll, snö staplade väg, där de kunde rädda par och parets 11-månader gammal baby.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com