Hur man installerar Microsoft Works Suite

January 6

Microsoft Works Suite är en numera nedlagda programpaket som Microsoft produceras. Den innehåller en databas, ordbehandlare, kalkylprogram och kalender. Det är perfekt för dem som vill ha något med program för att driva ett företag, men inte i samma skala som Microsoft Office paketet som innehåller fler applikationer. Installation styrs av en anpassad Microsoft installationsprogram.

Instruktioner

1 Sätt i Microsoft Works Suite i diskettstationen på datorn. Installations bör starta automatiskt men om det inte sedan öppna "Den här datorn" mappen och dubbelklicka på ikonen Microsoft Works på CD-enheten som har skivan införas. Detta kommer sedan att öppna installationsprogrammet.

2 Markera "Typisk" installation. En välkomstskärmen visas frågar vilken typ av installation krävs. "Typisk" installeras alla nödvändiga filer för att köra hela sviten. Om du vill vara mer selektiva sedan undersöka de andra alternativen. "Klicka på OK".

3 Följ installationsinstruktionerna. Installationsprogrammet kommer att guida dig genom de nödvändiga stegen för att installera Microsoft Works Suite på datorn, inklusive destinationskatalog och installera hårddiskutrymme krävs. Installationen ska då vara klar med en ikon i startmenyn för enkel åtkomst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com