Hur återställa raderade historia i Windows

March 25

Datorer lagra information som inte finns någon annanstans, men användare kan glömma att säkerhetskopiera filer på en regelbunden basis. Datorer kan innehålla skatteblanketter, konfidentiella e-post, orderblanketter och mer. Tyvärr kan datorer misslyckas och verkar för att radera information eller användare oavsiktligt råkat trycka på delete-knappen. Följ dessa steg för att återställa informationen historia på datorn.

Instruktioner

Utför en systemåterställning

1 Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen.

2 Flytta markören pil över till den högra kolumnen. Markera "Hjälp och support" och vänsterklicka. Detta alternativ skulle vara den tredje valet upp från botten av listan.

3 Leta upp valet på sidan som säger "Systemåterställning" och vänsterklicka på alternativet.

4 Klicka på alternativet "Återställ datorn till en tidigare tidpunkt." På nästa skärm, välja datum att återställa systemet tillbaka också.

5 Kontrollera att datorn har återgått till den tidigare versionen. Om inte, försök steg 1-7 i avsnitt 2.

Bläddra i Gamla index filer

6 Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen. I fönstret som dyker upp, lyfta fram och klicka på "Sök" i högerspalten.

7 Välj alternativet "Alla filer och mappar" från söklistan. Det kommer att bli den tredje val uppifrån.

8 Ange "index.dat" i den första textrutan på den nya skärmen. Etiketten ovanför textrutan påstår, "Hela eller del av filnamnet:"

9 Tryck på dubbelpilarna till höger om ordet "mer avancerade alternativ." Se till att det finns markeringar i rutorna för "Sök systemmappar", "Sök dolda filer och mappar" och "Sök mappar." Klicka på knappen "Sök". En lista över filer visas i fönstret på den högra sidan av lådan.

10 Minimera resultatfönstret genom att klicka på rutan i övre högra hörnet av fönstret som ser ut som ett understreck.

11 Öppna ett program som kan läsa index.dat filer som Super WinSpy. Det kan vara nödvändigt att använda en sökmotor för att hitta programvara som kan utföra denna uppgift. När programmet är installerat, starta det och läsa index.dat filer.

12 Leta reda på önskad historia och återställa med hjälp av lämpliga knappar i läsarprogrammet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com