Hur man gör bokmärken Synlig i Chrome

June 29

Hur man gör bokmärken Synlig i Chrome


En webbläsare är ett program installerat på din dator som låter dig ansluta till Internet. Google erbjuder en gratis webbläsare, Google Chrome, som lanserades den 2 september 2008. Annonserade vara snabbare, enklare och säkrare än konkurrenterna, är Chrome snabba att ladda ner och installera och är kompatibel med Windows XP, Vista och Windows 7. de mest märkbara skillnader mellan Chrome och andra webbläsare är de individuella fönster som kan öppnas för varje webbsida du komma åt och en flik som visar små bilder av nyligen besökta webbplatser och sökningar tillsammans med de senast använda bokmärken.

Instruktioner

1 Klicka på den lilla bilden av en skiftnyckel i verktygsfältet för att placera bokmärkesfältet högst upp i webbläsarfönstret permanent. Detta beskrivs också som dockning bokmärkesfältet.

2 Klicka på "Bokmärken" val på menyn som visas. Välj "Visa alltid bokmärkes" val i undermenyn. Vända dessa steg om du inte längre vill att bokmärkesfältet att vara synlig.

3 Hantera dina bokmärken nu att de är synliga. Ändra ordningen på bokmärken genom vänster klicka och dra ett bokmärke till önskad plats. Lägg till en ny bokmärke eller mapp genom att högerklicka var som helst på baren och välja "Lägg till en ny mapp" eller "Lägg till en ny sida." Ändra namnet eller ta bort ett bokmärke genom att högerklicka på bokmärket och välja "Byt namn" eller "Ta bort" från undermenyn som visas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com