Hur man hittar din Flickr Foto Feed

June 27

Flickr är ett sätt att inte bara att lagra dina bilder på nätet, men också för att dela dem med vänner, familj och även slumpmässiga besökare till din Flickr profil. Även Flickr låter dig organisera dina bilder till "Set" och "Samlingar" för ökad användarvänlighet, en av dess centrala funktioner är varje användares "photostream," en omvänd kronologisk matning av alla medier hon laddar upp till sin Flickr-konto. Hitta ditt Flickr genom att logga in på ditt Flickr-konto.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Flickr-konto. Yahoo! äger Flickr, så ange Yahoo! ID och lösenord för det konto du har loggat in när du registrerade dig för Flickr.

2 Klicka på "Du" i rullgardinsmenyn och klicka på "Din Photo" om inloggning inte automatiskt ta dig till ditt foto-ström. Flickr tar dig till olika sidor när du loggar in, beroende på preferenser du har angett.

3 Kopiera photo URL till datorns Urklipp och dela den med andra. Klicka i webbläsarens "adressfältet" högerklicka på webbadressen och klicka på "Kopiera". Klistra in webbadressen i e-postmeddelanden, chattar och sociala medier för att dela din foto.

Tips

  • Användarna kan prenumerera på din foto med hjälp av dess RSS-flöde. Klicka på orange "RSS" logotypen på nedre högra hörnet på Flickr sidan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com