Hur man kan blockera MSN Messenger

April 13

Ibland kan du bara inte vill prata. Det är därför MSN Messenger har funktioner som gör att du kan visa dina vänner som du är borta från datorn eller saknas. Men vad händer om du inte vill prata med en person på din MSN kontaktlista någonsin igen? Du kan blockera den personen från att kontakta dig via MSN Messenger. Blockera en annan användare på MSN Messenger är en kick att göra och tar mindre än en minut att slutföra. Följ dessa steg för att ta reda på hur.

Instruktioner

Blockera annan användare på MSN Messenger

1 Logga in på ditt MSN Messenger-konto (se Resurser nedan).

2 Välj fliken "Kontakter".

3 Använd musen för att högerklicka på den kontakt som du vill blockera.

4 Klicka på "Blockera en kontakt." Det är allt du behöver göra! Denna kontakt kan inte längre kontakta dig via MSN Messenger.

5 Klicka på "Ta bort en kontakt" från rullgardinsmenyn. Klicka sedan på "OK" "Denna person är nu bort från kontaktlistan. Du kommer inte att kunna använda MSN Messenger för att kontakta dem.

Tips

  • Om du har ytterligare frågor om hur man kan blockera på MSN Messenger, bara att gå till MSN hjälpsidan (se Resources nedan).
  • MSN Messenger har bytt namn. Det som nu kallas Windows Live Messenger. Tjänsten är fortfarande densamma, men så inte oroa dig för att förlora dina kontakter eller att behöva lära sig en ny instant messaging system på nytt.
  • För att låsa upp en MSN kontakt, bara högerklicka på kontaktens namn (se till att du inte har tagit bort dem redan) och välj "Ta bort blockering".
  • Med hjälp av ett snabbmeddelandesystem som MSN Messenger är ganska säker. När allt kommer omkring, har du att godkänna den som begär att vara din MSN kompis. Om du gör en hel del resande på nätet, kan du ibland upptäcker att du får en vänförfrågan från en främling. Om du inte känner någon personligen, är det en god idé att aldrig godkänna dem som din MSN vän. Man vet aldrig vad en främling motiv är. Du måste vidta lämpliga åtgärder, såsom detta för att skydda dig själv.
  • Vet att du till fullo måste blockera en kontakt för att hindra dem från att kontakta dig via MSN Messenger. Om du bara ta bort en kontakt utan att blockera dem också, kan den personen fortfarande använda MSN Messenger för att kontakta dig, eftersom du fortfarande kommer att vara på sin egen kontaktlista.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com