Hur man kan minska filstorleken på Web Clip Art

March 1

Att veta hur man kan minska filstorleken på clip art bildfiler är oerhört viktigt om du planerar att använda dem på din webbplats. Bildfiler som är för stora kan orsaka din webbplats att ladda långsamt och kan avskräcka besökare från att visa det. Använda Microsoft Word eller något fotoredigeringsprogram, kan du lätt minska filstorleken utan att förlora kvaliteten på bilden.

Instruktioner

Minska filstorlek av Clip Art för webbsidor

1 Minska upplösningen av alla clip art filer som du tänker använda för webben till 72 punkter per tum. Upplösningen på en bild avsevärt påverkar storleken på filen. Använd Photoshop eller något annat bildredigeringsprogram för att sänka upplösningen av din clip art.

2 Sätt din clip art-fil till Microsoft Word om du förbereder en webbsida, som du kan komprimera storleken på filen direkt i dokumentet du skapar.

3 Klicka på webben bilden, och sedan högerklicka och välj "Formatera bild" i menyn som visas. Från "Bild" fliken, som vanligtvis öppnas automatiskt, klicka på "Komprimera" -knappen.

4 Välj "Web / Screen" från listan över alternativ som visas på menyn "Komprimera bilder". Markera alternativen "Ta bort beskurna områden av bilder" och "Komprimera bilder" genom att markera rutorna. De delar av klippet konst du har beskärs använder Word automatiskt tas bort, bidrar till att minska filstorleken.

5 Var noga med att ändra storlek på bilder för bredd och längd, med hjälp av en fotoredigeringsprogram snarare än ord. Använda pil verktyg i Word, är clip art bara minskat i storlek i samband med sitt framträdande i dokumentet, men filen förändras inte i termer av diskutrymme.

Tips

  • Vid minskning av upplösningen av en bildfil för webben, se till att göra en kopia av filen innan så sker. Det är möjligt att du kanske vill återanvända en clip art bild senare i en tryckt publikation, då du skulle behöva den ursprungliga filens högre upplösning. Hålla en säkerhetskopia av alla dina bildfiler.
  • offra aldrig kvaliteten på bilden för att minska filstorleken. Det finns en gräns för hur mycket kan göras för att minska storleken på en clip art grafik, och det är bättre att ha en stor fil än en som är dålig på grund av distorsion.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com