Hur återställa permanent borttagna filer gratis

June 28

Hur återställa permanent borttagna filer gratis


När du tar bort en fil från din dator, Windows lagrar den i papperskorgen, så att du kan hämta det senare. Även tömma papperskorgen betyder inte nödvändigtvis att en raderad fil är borta för alltid. Istället Windows instruerar helt enkelt hårddisken för att skriva över den vid en framtida tidpunkt, då utrymmet behövs för en annan fil. Även om det fortfarande kan vara på datorn, Windows saknar de verktyg som behövs för att återställa filen innan hårddisken skriver det. Lyckligtvis, fria program finns som kan hjälpa dig att återställa en raderad fil innan den raderas för alltid.

Instruktioner

NTFS Undelete

1 Ladda ner NTFS Undelete.

2 Installera NTFS Undelete med standardinställningarna, sedan starta programmet efter installationen är klar.

3 Klicka på fliken "Sök" och skriv namnet på den fil du vill återställa i sökrutan. Ange vilken enhet du vill NTFS Undelete att undersöka, och klicka sedan på "Sök". När sökningen är klar, välj den plats där du vill kopiera filen och klicka sedan på "Återställ".

Recuva

4 Hämta Recuva.

5 Installera Recuva med standardinställningarna, sedan starta programmet efter installationen är klar.

6 Klicka på "Nästa" på "Välkommen till Recuva Wizard" -fönstret. Klicka sedan på "Alternativ" och aktivera "Visa Wizard vid start" om guiden inte laddas automatiskt.

7 Välj vilken typ av fil du vill återhämta sig från menyn "File Type", och sedan välja var Recuva ska söka efter den borttagna filen. Har Recuva söka igenom hela datorn genom att välja "Jag är inte säker på", eller peka på en viss enhet eller mapp genom att välja "I en specifik plats."

8 Klicka på "Starta" och vänta på Recuva slutföra sökningen. Välj sedan den fil du vill återställa från listan över upptäckta filer och klicka på "Återställ". Välj var du vill Recuva återställa återskapade filen.

Restaurering

9 Hämta restaurering.

10 Utdrag restaurering på din hårddisk. Restaurering kräver ingen installation, så enkelt packa upp programfilerna från den komprimerade zip-filen du hämtade från programmets hemsida.

11 Börja Restoration genom att klicka på "Restoration.exe." Skriv in namnet på den fil du vill återställa i textrutan "Hela eller en del av filen" och klicka sedan på "Sök borttagna filer."

12 Markera den borttagna filen, om den påträffas, när sökningen är klar och klicka på "Restore från kopiering." Ange sedan en plats på datorn där du vill att filen kopieras.

Tips

  • Försök att återställa en raderad fil så snart som möjligt efter att ta bort den. Datorns hårddisk så småningom kommer att skriva över filen, och då kommer du inte längre att kunna återställa den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com