APC Battery Backup Instruktioner

May 29

APC Battery Backup Instruktioner


En APC batteribackup enhet är utformad för att skydda dina elektroniska enheter mot överspänning och misslyckanden. Med dessa system kan enheterna vara avstängd ordentligt när ett strömavbrott inträffar, förhindrar skadliga systemkrascher inträffar. Installation av APC enhet ordentligt ser till att din utrustning är skyddad från båda dessa gemensamma faror.

Instruktioner

1 Ta din APC enheten ur lådan och placera den i en lämplig plats som är fri från direkt solljus och hög värme.

2 Anslut elektriska apparater till enheten. Kontrollera att datorn och bildskärmen är anslutna till utloppen märkta "Överspänningsskydd / batteribackup."

3 Kör en telefonsladd från vägguttaget till "telefon i" utlopp på enheten. Kör en telefonsladd från "Phone Out" uttag på enheten till din telefon.

4 Anslut din APC enheten och slå på den.

5 Anslut USB-kabeln som medföljde APC-enheten i datorn. Anslut den motsatta änden i "Data Port" uttag på APC-enhet.

6 Sätt i cd-skivan som medföljde APC-enheten i datorns CD-ROM-enhet. Följ instruktionerna på skärmen för att installera programvaran för enheten APC.

Tips

  • Batterierna i AVS-enheter endast delvis laddat när du installerar dem. Låt din att ta betalt för minst åtta timmar innan förlita sig på den för batteribackup skydd.
  • Anslut inte USB-kabeln som medföljer APC enheten i en USB-hubb. Den måste anslutas direkt till en USB-port på datorn.
  • Anslut inte en skrivare i "överspänningsskydd / batteribackup" butiker. Om du gör det svårt minskar backup batteriets livslängd, och resulterar i dålig prestanda.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com