Hur man sparar eller Lägg till alternativ i Netflix

March 26

Netflix, grundades 1997, är en online film butik som låter kunderna hyr DVD med post samt strömma dem på nätet. En Netflix prenumeration krävs för att använda tjänsten. Spara och lägga alternativ i Netflix utför väsentligen samma funktion; emellertid spara funktion reserverad för filmer för närvarande inte tillgängligt på Netflix. Dessa filmer kanske inte är tillgängliga på grund av de nuvarande DVD-kopior kontrolleras ut, eller att det inte har lagts till i biblioteket. Alternativet tillägg i Netflix lägger filmer till DVD-kö och omedelbart fartyg ut dem till dig.

Instruktioner

1 Besök Netflix.com och klicka på "Medlems Logga in." Logga in på ditt Netflix-konto med ditt användarnamn och lösenord.

2 Klicka på "Bläddra DVD-skivor." Klicka på genre du vill bläddra, såsom "Horror." Du kan också klicka på "Nyheter" eller "Netflix Top 100." Dessutom kan du söka efter specifika filmer genom att använda sökrutan till höger i navigeringsfönstret.

3 Klicka på "Lägg till" under en film för att lägga den i din DVD kö. Om din plan kan du kolla in mer än en film i taget, kommer det att levereras till dig när du kommer tillbaka filmen du för närvarande har checkat ut. Om du inte har några filmer utcheckad, eller om du har ett konto som låter dig kontrollera mer än en film i taget, kommer din beställning bearbetas och DVD kommer att levereras till dig.

4 Klicka på "Spara" om "Lägg till" knappen är tillgänglig. Använda alternativet Spara lägger automatiskt filmen till DVD kö när den blir tillgänglig.

5 Klicka på "kön" för att visa din kö. Klicka på "Ta bort" om du vill ta bort en film från kön. Mata in listan ordernumret i den vänstra sidan rutan om du vill flytta en film upp i kön. Till exempel, om en film är sist i kön, och du vill flytta den till första plats, typ "1" i rutan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com