Ta bort Facebook layouter

March 30

Om du installerar en layout eller tema på din Facebook-sida, kan processen för att ta bort den här funktionen vara förvirrande. Denna design kommer vanligen från tredje part webbplatser, till exempel PageRage eller Facebook Layout och den tillämpas på din profil genom ett tillägg för Firefox eller Internet Explorer. Lyckligtvis kan du ta bort alla tillägg som du väljer. Använd din webbläsare verktyg för att ta bort layout och återgå till den vanliga Facebook designen.

Instruktioner

firefox

1 Starta din Firefox webbläsare.

2 Klicka på menyn "Verktyg" och klicka sedan på "Add-ons" länken. Klicka på länken "Extensions" eller "Plugins" till vänster för att få upp den sida som visar de program som du har installerat.

3 Klicka på ett tillägg i listan och klicka sedan på "Inaktivera" eller "Ta bort". Starta Firefox att avsluta radera Facebook layouten.

Internet Explorer

4 Starta webbläsaren Internet Explorer.

5 Klicka på knappen "Verktyg" och sedan på "Hantera tillägg" länken. Klicka på "Alla tillägg" alternativ under Visa rubrik att ta upp aktuella tillägg.

6 Klicka på "Inaktivera" -knappen bredvid layoutfunktioner för att ta bort dem. Klicka på "Stäng" -knappen och sedan starta om webbläsaren för att slutföra borttagningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com