Hur man se vem som har blockerat mig på MSN

March 2

Hur man se vem som har blockerat mig på MSN


I en ålder av snabbmeddelanden och ständiga meddelanden från vänner och ibland mindre än vänner, är det inte konstigt Windows Live Messenger (tidigare MSN) och andra snabbmeddelandesystem har förmågan att blockera vissa kontakter. För den blockerade, kan emellertid denna process vara obekväma. Det finns metoder tillgängliga på nätet för dig att kontrollera om din vän har helt enkelt varit frånvarande från sitt bud eller om du har blockerats.

Instruktioner

blockstatus

1 Öppna ett webbläsarfönster och gå till webbplatsen blockstatus (se referenser). I toppen, mitten-höger flikar du ser alternativet "Block Checker."

2 Klicka på Blockera Checker att öppna en sida med en textruta som begär Windows Live Messenger e-postadress till den person som du tror har blockerat dig. alternativt kan "Windows Live Messenger" adress vara Gmail, Hotmail, Live eller Yahoo e-postadresser.

3 Skriv in en e-postadress och klicka på "Kontrollera status." En textruta visas med en statusuppdaterings informera dig om du har blockerats eller om kontakten är helt enkelt offline.

Kontroll på MSN

4 Öppet fönster Live Messenger och logga in.

5 Rulla genom kontaktlistan och högerklicka på den kontakt som du vill kontrollera. Rulla ner och klicka på "Visa profil" -fliken.

6 Kontrollera i kontaktens avsnittet "Notes". Om du inte kan skicka ett meddelande där, betyder det att du har blockerats.

Som blockerat mig

7 Logga in på webbplatsen WhoBlockedMe (se referenser).

8 Logga in på ditt Messenger med din e-post och lösenord med textrutorna. (Ändra Windows Live Messenger lösenord efter att ha använt detta system av säkerhetsskäl.)

9 Klicka på fliken "Klicka för att se vem blockerat dig" för att se en lista över dem som har blockerat dig. Detta fungerar även för att ta reda på vem har tagit bort dig helt.

Tips

  • Det bör noteras att gruppstatus hemsida hävdar att de inte kan garantera en korrekt status MSN Block Checker på grund av Microsofts patchar stör pjäs.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com