Hur får man till olika Plug-ins i FL Studio 9

March 2

Det är möjligt att navigera genom listan med plug-in instrument och effekter i FL Studio, välj sedan var och en av dem för det aktuella projektet. FL Studio ger användarna möjlighet att använda VST plug-ins inom ett musikprojekt. Detta görs genom att antingen lägga till instrument för kanaler i steg sequencer, eller genom att lägga till effekter till en mixerkanal. Komma åt listan över olika plug-ins från FL Studio 9 webbläsaren tar mindre än två minuter.

Instruktioner

1 Öppna FL Studio genom att dubbelklicka på ikonen som finns på skrivbordet. Annars, klicka på "Start" typ "FL Studio" i sökrutan, välj den från sökresultaten med musen.

2 Navigera genom listan med VST plug-in instrument. Klicka på "Channel" från toppen av skärmen, "Lägg till en," och sedan "More". Listan av plug-ins kommer nu att befolkas inom pop-out skärm. Välj ett av de instrument genom att klicka på den för att lägga till den i projektet.

3 Navigera genom VST Plug-ins. Klicka på "Visa" -knappen i menyn längst upp i användargränssnittet, välj sedan "Mixer." Klicka på menyknappen för den kanal som du vill kunna lägga till en effekt. Den är märkt med en pil som pekar nedåt. Klicka på "Välj punkt" och sedan "More" från undermenyn som kommer upp på skärmen. Listan av plug-ins visas, så att du kan välja den effekt du önskar för den mixern kanallucka.

Tips

  • Om du letar efter en nyinstallerad plug-in, klicka på "Uppdatera" och "Snabb Scan" från "Mer" undermeny. Detta kommer att göra FL Studio söka efter eventuella nya plug-ins som inte tidigare kände igen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com