Hur får man till Rellekka fyren i "Runescape"

July 3

Efter avslutad "Runescape" quest Horror från Deep, får du tillgång till fyren Dungeon, väster om Rellekka. Hålan är en multi-stridsområdet och hem till Dagannoths --- aggressiva monster som attackerar använder närstrid och räckvidd. Dagnnoths ge en tillförlitlig metod för att träna närstrid eftersom de kan attackera samtidigt, tillfogar små mängder av skador och har hög bekämpa nivåer. För att börja Horror från Deep strävan och få tillgång till fyren Dungeon, måste du tala med Larrissa inuti fyren.

Instruktioner

1 Res till Varrock och gå till Grand Exchange. Varrock ligger norr om Lumbridge och öster om Edgeville. Om du har Level 25 Magic, kan du teleportera till Varrock hjälp av Varrock Teleport stava.

2 Köp en Games halsband. Vid tidpunkten för offentliggörandet, är Grand Exchange marknadspriset på en Spel halsband 763 gp.

3 Högerklicka på "Games Necklace" och klicka på "Barbarian Outpost." Din karaktär kommer teleportera till Barbarian Outpost.

4 Gå norrut, förbi Summoning Obelisken, och korsa genvägen basalt stenar. Du kan halka på klipporna, vilket resulterar i din karaktär faller i vattnet och simma tillbaka till stranden. Spelare med en Agility nivå över 35 har en högre sannolikhet för framgång passerar basalt stenar.

5 Följ stigen norrut tills du når ingången till fyren. Ange dörren och prata med Larrissa.

Tips

  • Under sökandet, reparera en bro som förbinder Rellekka till fyren. Om du har problem som passerar basalt stenar, ger bron en enkel väg till fyren.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com