SQL Server 2005 Client Tools

December 15

SQL Server 2005 Client Tools


Microsoft SQL Server 2005 är ett kraftfullt program som låter databasadministratörer att distribuera filer och tabeller genom ett nätverkskonfiguration så att slutanvändare kan läsa, skriva och uppdatera information till olika databasprogram. Det finns klient verktyg på marknaden som kan användas i samband med SQL Server för att förbättra serverprestanda.

SQL Server Analyzer

SQL Server Analyzer ger ständigt information om status för servern och klienten kan manövreras över ett nätverk. Den Analyzer ger också information som hänför sig till de bästa konfigurationer som kan användas för att optimera SQL-program i en klient / servermiljö. Programmet övervakar processoranvändningen som används av SQL-tillämpningar.

SQL Server Migreringsverktyg

SQL Server Migreringsverktyg används för att migrera databaser som har skapats under ett annat format eller program i en SQL-server-baserad plattform. Till exempel är Oracle SQL Server Migration Assistant ett verktyg för att migrera Oracle datastrukturer i SQL Server 2005 format. Migrationen-assistant verktyg validerar SQL Server struktur vid konvertering Oracle datastrukturer till SQL Server-applikationer.

SQL Server Report Generator

SQL server rapportgeneratorer är specialiserade mallar som kan användas i samband med tryckdatarapporter, strukturer, databasposter och tabeller. Rapportgeneratorer är add-in program som kan konfigureras via servern för klientdatorer att få tillgång till. Slutanvändare kan använda detta verktyg för att anpassa rapporter.

SQL Server Dashboard rapporter

SQL Server 2005 Dashboard rapporter används för att upptäcka, övervaka och lösa serverprestandaproblem som hänför sig till SQL-program datahantering. Instrumentpanelen rapportfunktionen består av olika program som övervakar storlek, minnesallokering och input / output funktioner SQL databasprogram. Denna SQL server verktyg används tillsammans med Windows Service Pack 2 (SP2).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com