Hur man skapar en favorit station på Pandora

December 15

Internetradio ger användarna personlig lyssnings alternativ för att tilltala dina individuella smak. Pandora Internetradio har både en fri och betalas prenumerationstjänst tillgänglig, med skillnaden i antalet timmar du kan lyssna varje månad. Efter att ha startat en Pandora-konto kan du skapa Pandora stationer fyllda med musik du gillar. Skapa en favoritstation på Pandora som passar varje humör och tillfälle.

Instruktioner

1 Besök Pandora hemsida och klicka på "Registrera nu" för att skapa ett konto. Ange en e-postadress och skapa ett lösenord. ger också ditt födelseår, postnummer och kön för att skapa ditt konto. Läs och godkänn användarvillkoren och klicka på "Registrera dig för gratis."

2 Logga in på ditt Pandora-konto med din e-postadress och lösenord för att skapa en favoritstation.

3 Ange en artist eller en låt du gillar i "Sök efter musik" låda. Klicka på "Sök". Se resultaten och klicka på "Skapa en station." Vänta medan Pandora fylls stationen med ett urval av musik som passar genre av artist eller låt du har angett.

4 Hitta stationen som anges i det vänstra sidofältet av Pandora. Om du vill lägga till mer variation till stationen, klicka på "Lägg till Variety." Ange ytterligare artister eller låtar som du vill lägga till stationen och klicka på "Lägg till". Pandora kommer att lägga till ytterligare låtar som passar artist eller låt du har angett.

5 Klicka på "Alternativ" under stationen för att byta namn på stationen, ändra detaljer eller radera stationen från din Pandora-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com