Webbkamera Effekter för Chat

January 31

Chatroulette är en webbplats som tillåter användare att chatta med slumpmässiga människor som använder en webbkamera. Sajten erbjuder inte någon inbyggd webbkamera effekter, eftersom det syftar till att ge användarna själva syn på den andra personen. Webbkamera effekter kan du ändra ditt utseende på skärmen. Användare som vill lägga till webbkamera effekter måste använda tredjepartsprogram programvara, såsom WebcamMax, ManyCam, Splitcamera och CamTwist.

Varning: Chat s åldersgräns begränsar det till de 16 år och äldre. Föräldrar bör förbjuda barns användning som olämpligt innehåll kan sändas av användare på grund av bristande filtrering på Chatroulette.

WebcamMax

WebcamMax är en tredje part program som du installerar för att lägga till effekter till webbkameran. Från och med maj 2011 kostar ansökan $ 49.95. När det är installerat, kan du använda programvaran för att lägga till effekter som kommer att förändra ditt utseende på skärmen. "Augmented Reality", en av funktionerna i programmet, kan du lägga till något i ansiktet, inklusive en mustasch eller frisyr. Programvaran känner automatiskt ansiktet och "fäster" effekterna i realtid, så att du kan ändra ditt ansikte när de interagerar i Chat.

ManyCam

ManyCam är en gratis applikation som du kan använda för att lägga till effekter i din live webbkameran. När det är installerat, kan du välja från en mängd olika förinstallerade effekter, som animationer och text, eller ladda ner ytterligare effekter för fri från sin officiella webbplats. När du har önskad effekt, gå till Chatroulette och aktivera din video. När videofönstret aktiveras genom att högerklicka på skärmen och välj "Adobe Flash Player Settings." På menyn "Camera", välj "ManyCam virtuell webbkamera" för att lägga till effekter i din live-video.

Splitcamera

Splitcamera är ett annat gratis program du kan ladda ner för att lägga till effekter till Chat video. När det är installerat, du behöver bara öppna programmet och lägga till vad effekter du önskar. Vissa effekter kan du ändra din bakgrund eller lägga till animationer och text på levande foder. När du har valt dina effekter, bara gå till Chatroulette och välj "Splitcamera Webcam" på "Kamera" alternativ.

CamTwist

Som med andra program, bara ladda ner och installera den kostnadsfria versionen av CamTwist att börja lägga webbkamera effekter till Chat. När det är installerat, öppna programmet och välj "Inställningar" i huvudmenyn. Titta på menyn "videokällor" och välj "Webbkamera" alternativet. Välj sedan från effekterna som ingår i ansökan. Om du vill använda CamTwist, bara gå till Chatroulette och ändra din "Kamera" alternativet "CamTwist Webcam."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com