Linksys CM100 Modem Specifikationer

February 22

Linksys CM100 Modem Specifikationer


Linksys CM100 modem är en mid-range, kompakt höghastighetskabelmodem. Skryter hastigheter upp till 100 gånger snabbare än uppringd, är CM100 en elegant modem till ett överkomligt pris. Den CM100 släpptes av Linksys 2007 och sedan dess har USB-hastighet förbättrats och Windows har släppt två nya operativsystem, vilket gör detta modem föråldrade med tanke på teknikens snabba frammarsch.

Specifikationer

Den CM100 väger under 8 uns och åtgärder ca 5 tum i höjd och djup. Fem lysdioder visar status för strömkällan, nedströms, uppströms, onlinestatus och Internet-aktivitet. Den CM100 modem levereras med en snabbinstallationsguide, installationsskivan, en strömadapter, en Cat5 Ethernet-kabel och en typ B till typ A USB-förlängningskabel. Linksys ger ett års begränsad garanti.

Connectibility

Förutom portar för ineffekt och koaxialkabel, kommer CM100 utrustad med en USB 1.1-port och en Ethernet-port. Standarden USB 1.1 är äldre, nu i skuggan av den mycket snabbare USB 2.0. Den enda Ethernet-port kan vara olämpliga för användare med mer än en dator på ett trådbundet nätverk. Den bekväma återställningsknappen på baksidan av modemet tillåter modemet vara lätt återställas till de ursprungliga fabriksinställningarna vid behov.

Kompatibilitet och efterlevnad

Linksys CM100 är kompatibelt med äldre Windows-operativsystem: Windows 98SE, Windows ME, 2000 och XP. Modemet är DOCSIS 1.0, 1.1 eller 2.0-kompatibel och därmed fungerar med alla DOCSIS kabel Internetleverantör. Den CM100 erbjuder användarna en viss flexibilitet med anslutningar: användare kan använda Ethernet-port för anslutning till datorer med en enhet för nätverksgränssnitt eller kan ansluta sin dator till modemet via USB 1.1-port och medföljande kabel tillbehör.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com