Min Apple iTunes låser sig i den importerande Folder

August 12

Min Apple iTunes låser sig i den importerande Folder


Apples iTunes musikprogram används av hundratals miljoner människor att spela, importera och dela musik och andra typer av media. Även om det kan vara ett praktiskt verktyg, det är inte så praktiskt att ha programmet låsa upp när du försöker utföra en import. Detta problem kan ha många orsaker, beroende på inställningarna i din dator. Att försöka komma till roten av problemet, det finns ett antal åtgärder för felsökning du kan vidta.

Skadestånd

Medan vissa datorer kommer att spela eller importera en skadad CD bara bra, andra kommer inte att tolerera ens den minsta bit av olja eller minsta repa. Att felsöka problemet genom att sätta en oskadad CD och se om datorn låser sig vid import. Om den inte gör det, vet du att din dator är intolerant av skadade CD-skivor, och att du inte kommer att kunna importera dessa typer av skivor.

Uppdatering

I vissa fall kan ha en gammal version av iTunes orsaka problem med att importera. Medan de flesta PC och Mac kommer söka efter uppdateringar automatiskt, skadar det inte att kontrollera om du har den senaste versionen. Öppna iTunes och klicka sedan på "iTunes" från huvudmenyn, och klicka sedan på "Om iTunes" för att se vilken version du kör. Sedan navigera till iTunes webbplats för att se vilken som är den senaste versionen. Klicka på "Download Now" för att ladda ner uppdateringen om det behövs.

installera

Även om du har den senaste versionen, kan du tror att din version av programvaran kan vara skadad och måste återinstalleras. Men enligt Apple, är detta ett steg som är ofta onödigt för de flesta problem relaterade till iTunes. Detta är ganska svårt att göra på en Mac-dator, men om du insisterar på att avinstallera iTunes på en Windows-dator, gå till Start-menyn och välj sedan "Kontrollpanelen." Välj sedan "Lägg till eller ta bort program" och välj sedan "iTunes" i listan över program.

kodare

I vissa fall kan du kunna ändra kodningsinställningarna i iTunes för att hålla programmet låser sig under importprocessen. För att göra detta, öppna iTunes och välj sedan "Inställningar" från iTunes-menyn. Klicka sedan på fliken "Allmänt" om den inte redan är markerad, och klicka sedan på "Importera inställningar." Från "Importera med" rullgardinsmenyn väljer du "MP3 Encoder." Detta kommer att importera din musik som MP3, som i vissa fall kan lösa problemet.

Apple Hardware Test

I vissa fall kan din problem kan bero på ett problem med din kodare eller CD-enheten. Om du har en Mac, kan du testa din olika hårdvara med hjälp av Apple Hardware Test, som följer med datorn. För att köra Hardware Test stänga av datorn, och sedan slå på den igen med strömbrytaren. Håll sedan "D" tangenten innan du ser den grå startskärmen. Från fönstret som visas väljer du ditt språk och tryck sedan på högerpilen. Tryck sedan på knappen "Test" för att köra testet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com