Behöver jag två Audio Drivrutiner för Pro Tools & EZdrummer?

February 28

Behöver jag två Audio Drivrutiner för Pro Tools & EZdrummer?


Toontrack s EZdrummer är en trum sampler plugin som levereras med många trumljud. I Pro Tools, EZdrummer fungerar som en Real Time Audio Suite, eller RTAS, plugin, och arbetar inne i Pro Tools utan behov av extra drivrutiner. Om du använder en extern ljud hårdvara med din version av Pro Tools, men du behöver rätt drivrutin. Avid Technology, företaget bakom Pro Tools ger gratis nedladdningar drivrutiner för många typer av ljud hårdvara.

förare

En drivrutin är programvara som krävs för viss hårdvara, såsom skrivare och ljudenheter, fungerar korrekt inom en dators operativsystem. Utan rätt drivrutiner för dessa enheter, kommer datorn inte att kunna känna igen enheten för att det ska fungera. De flesta hårdvara, såsom Avid Mbox som arbetar med Pro Tools, kom med installations förare skivor, men kontrollera med tillverkarens supportwebbplats kommer att säkerställa att du har de senaste drivrutinerna installerade.

Pro Tools

Många artister använder Pro Tools flera spår digital audio arbetsstation eller DAW. I början av programvaran, Digidesign hårdvara, såsom Mbox eller Digi 002 konsol, krävdes för Pro Tools ska fungera. Men med lanseringen av Pro Tools version 9 konfigureras Avid företaget programvara som fungerar med ljud hårdvara från olika tillverkare.

Toontrack s EZdrummer

Den EZdrummer multimikrofontrum sampler programvara gör musiker och producenter att få tillgång till trumljud för sina inspelningar snabbt och i många fall, då levande trummor inte är närvarande. Ursprungligen samplas i studion av en professionell trummis, var trumljud införlivas i EZdrummer programvara, som fungerar smidigt som en plugin för många DAW inställningar.

utan maskinvara

En annan stor förändring som följde frisättningen av Pro Tools 9 var sin förmåga att fungera utan extern ljudprogram, som gör det möjligt för producenterna att blanda sina låtar i mobila situationer, såsom från en bärbar dator när du reser. Före denna förändring, artister var tvungen att resa med hårdvaruenheter att blanda sina låtar, som ofta visat sig kostsamt. EZdrummer närvaro i Pro Tools kan du skapa trumspår i farten, men du måste fortfarande ljud hårdvara för att spela in sång eller gitarrspår inom Pro Tools.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com