Hur rippa ljud till Mono i Windows Media Player

August 16

Hur rippa ljud till Mono i Windows Media Player


Windows Media Player (WMP) är en media applikation som tillåter användare att lyssna på musik och titta på videoklipp. Användare kan också spela en CD-skiva med programmet och rippa ljud från CD ska skickas till "Library" mappen i Windows Media Player. När rippning nya ljud, blir du ombedd att antingen behålla dina aktuella formatinställningar eller så kan du ändra inställningarna för ljudet, bithastighet, lagringsmapp eller ändra ljudet till mono.

Instruktioner

1 Öppna Windows Media Player på din dator. Se till att du är ansluten till Internet, så att CD-informationen visas när du rippar CD.

2 Sätt in CD du vill rippa i CD-ROM-enheten på datorn. Låt tid för CD-skivan för att ladda och klicka sedan på "Rip" alternativet.

3 Klicka på alla låtar från CD-skivan som du vill slita så att rutan bredvid varje låt är vald. Klicka på "Rip Music" alternativet.

4 Klicka på "Ändra mina nuvarande formatinställningar" alternativet. Klicka på "Mono" alternativet så att "Stereo" är inte längre vald.

5 Gör eventuella andra ändringar för hur du vill att dina låtar ska slet och klicka sedan på "OK" -knappen. Ljud kommer då att rivas sönder från CD-skivan och visas i Windows Media Player-biblioteket.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com