Hur man använder Smiley Central Med Yahoo E

October 12

Smiley Central är en webbapplikation som erbjuder hundratals uttryckssymboler som kan användas i både e-postmeddelanden och snabbmeddelanden. De flesta e-post och direktmeddelanden leverantörer förser några uttryckssymboler för sina användare. För mer anpassade uttryckssymboler och större sorter och val, Internet-användare vänder sig till Smiley Central. Detta uttryckssymbol tjänsten används främst med snabbmeddelanden. Det kan emellertid användas med e-post också.

Instruktioner

Hur man använder Smiley Central Med Yahoo E

1 Ladda ner och installera Smiley Central, som är en fri och säker service.

2 Öppna webbläsaren, och du bör se Smiley mittknappen eller verktygsfältet längst upp i webbläsarfönstret. Beroende på dina webbläsarinställningar kan Smiley Central verktygsfältet visas, eller en Smiley mittknappen kan visas på din Yahoo eller Google Verktygsfält.

3 Logga in på ditt Yahoo e-postkonto och klicka på "Compose" för att öppna upp ett nytt e-meddelande mall.

4 Klicka på Smiley Central knapp i verktygsfältet för att öppna upp fönstret uttryckssymboler och söka efter uttryckssymboler som du vill inkludera i e-postmeddelandet.

5 Dra och släpp smiley emoticons från Smiley Central fönstret till Yahoo e-postmeddelande rutan för att placera uttryckssymboler i din e-postmeddelande.

Tips

  • Söka igenom Smiley Central uttryckssymboler med den medföljande sökord fältet för att hitta den perfekta smiley.
  • Mottagaren av e-postmeddelandet kanske inte kan visa Smiley Central uttryckssymboler om han inte har Smiley Central installerad på sin dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com