Hur man använder mitt domännamn på Ning

November 16

Ning erbjuder funktionalitet för att skapa en fullt fungerande socialt nätverk på nätet. Traditionellt, om du skapar en Ning hemsida, kommer du att ha namnet på webbplatsen värd Ning. Till exempel, "yourwebsite.ning.com." Men vill du förmodligen din webbplats för att bara läsa "yourwebsite.com." Lyckligtvis erbjuder Ning denna funktion. Du måste följa några enkla steg för att slutföra denna uppgift.

Instruktioner

1 Logga in på Ning. Gå till "Mina nätverksplatser". Under "Verktyg", klicka "Domain Mapping."

2 Skriv webbadressen i Alternativ Domän en låda. Logga in på ditt konto på registratorn du använde för att skapa ditt domännamn. Exempel på detta är GoDaddy, Network Solutions, en och en och Yahoo !. Varje specifik webbhotell har sin egen uppsättning av anvisningar för att slutföra uppgiften; som sådan, måste du hitta de särskilda anvisningar som gäller för din tjänst. Du behöver konfigurera en CNAME eller A-post med hjälp av tjänsten. Fullgöra denna uppgift med hjälp av din registrar funktionalitet.

3 Loggar in Ning. Klicka på "Mitt nätverk" och gå till "Domain Mapping." Välj den domän som du vill omdirigera till. Klicka på "Spara". Du kommer nu att kunna använda Ning med ditt eget domännamn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com