Hur man byter Comcast Gratis internet till en ny dator

September 17

Hur man byter Comcast Gratis internet till en ny dator


Comcast är en av de vanligaste Internetleverantörer i USA, även erbjuder digital kabel-TV och fast telefon tjänster. När Comcast installerar din Internetleverantör hemma, använder teknikern en dator i ditt hem för att registrera din position med Comcast tjänsten. Om du köper en ny dator, måste du ansluta den nya maskinen till modemet.

Instruktioner

1 Koppla loss den gamla datorn från Comcast modem, vilket är den lilla svarta enheten direkt ansluten till kabellinjen i ditt hem. Håll koll på Ethernet-kabeln, som något liknar en större, vanligen färg telefonlinje.

2 Ställ in din nya dator inom räckhåll för Comcast modem.

3 Anslut Ethernet-kabeln till baksidan av Comcast modemet.

4 Anslut den andra änden av Ethernet-kabeln till rätt port på datorn. Ethernet-porten kommer att markeras med två utåtriktade pilar, som förbinds med en sträng av tre punkter.

5 Öppna en webbläsare på datorn och besöka en webbplats. Om webbläsaren inte tillåter dig att få tillgång till några andra än en Comcast inloggning webbsida platser anger dina inloggningsuppgifter i det angivna området. Om du inte har inloggningsinformation för denna sida, måste du ringa Comcasts kundtjänst för en kod för att aktivera Internet.

Tips

  • Med en trådlös router, kan du ha flera datorer anslutna till en Comcast modem på en gång.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com