Hur kan jag få en CD-nyckel till ett spel?

October 11

För dem som vill se över sina klassiska speldagar genom att damma av och installera deras favorit dator speltitlar, ingenting stänger av roliga och nostalgi snabbare än att inte kunna hitta spelet serienummer. Ofta ligger på baksidan av CD-fodral, kan ett förlorat serienummer förhindra även de mest envisa spelare från att installera spel de lagligen har köpt. Tack och lov, med hjälp av några resurser på Internet, kan du vara spel igen på nolltid.

Instruktioner

1 Gör en sökning på Internet med hjälp av titeln på spelet och orden "serie" eller "keygen." Detta bör ta upp webbplatser som erbjuder gratis serienummer eller nyckelgeneratorer (program som genererar en slumpmässig och fungerande nyckel för ett spel) för din titel.

2 Sök välkända serie- och keygen platser (se "resurser") om du inte kan hitta ditt spel serienummer genom en grundläggande sökning på Internet. De flesta av dessa platser är ordnade i alfabetisk ordning efter titel.

3 Notera flera serienummer eller ladda ner ett antal nyckelgeneratorer för ditt spel. Fria serienummer har liten kvalitetskontroll, så en del kanske inte fungerar. Eftersom du måste ange din dataspel för att mata in serienumret, kommer du att spara tid att skriva ner flera möjligheter i förväg.

Tips

  • Fria serienummer och nyckelgeneratorer bör användas endast för datorspel som du lagligt har erhållits. Piratkopiering ett datorspel och få en fri serienummer från Internet är mot lagen och kan leda till rättsliga följder.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com