Hur man skriver ut Avery 8371 etiketter på en HP Deskjet 6350

September 26

Skriva ut dina egna etiketter med Avery 8371 etiketter kan hjälpa dig att minska kostnaderna och bli mer organiserad. Dessa lätt skal etiketter är bra för både hem och kontor. Du kan använda de flesta hem och kontorsskrivare för att skriva ut etiketter, så länge du följer skrivarens bruksanvisning eller guide för grundläggande how-to tips. Innan du skriver ut med Avery 8371 etiketter på en HP Deskjet 6350 göra några grundläggande förberedelser för att se till att sluta med hög kvalitetsmärkning.

Instruktioner

1 Ladda ner Avery Wizard om du använder Microsoft Word för att hjälpa dig med dina utskriftsbehov. Guiden kommer att arbeta med Microsoft Word för att hjälpa dig justera och designa dina kort och etiketter innan utskrift.

2 Öppna MS Word, välj "File" och öppna etikettmallen. Om du använder Avery Wizard, öppna MS Word slå sedan på ikonen Avery i verktygsfältet. Detta öppnar Avery Wizard. Välj etikettmall 8371.

3 Skapa din egen stil eller välja en befintlig design i valet stil steg. Det finns 6 olika stilar att välja mellan i guiden, inklusive en tom stil.

4 Välj om du vill ha olika information om var och en av etiketterna eller en enda ingång för alla. Detta kommer att ta upp "Lägg din information" i guiden. Fyll denna information ut, om du inte använder en datafil för att automatiskt fylla etiketterna.

5 Klicka på "Förhandsgranskning" på Avery Wizard för att se etiketterna ser ut som du vill ha dem. Du kan antingen klicka på "Finish" eller gå tillbaka och ändra informationen. Klicka på "Avsluta" kommer att öppna etiketterna i MS Word. Använda ett ark med blankt papper och skriva ut provetiketter på HP Deskjet 6350. Notera riktningen för tryckning och placeringen av etikettens text. Många skrivare har särskilda instruktioner för hur man matar papper; hänvisar till bruksanvisningen innan du skriver.

6 Fyll på Avery etikettarket i pappersfacket. Sätt inte in plåten i den automatiska dokumentmataren. Placera toppen av arket med framsidan nedåt i skrivaren med etiketten vänd framåt. Se till att arket uppradade med kanten av skrivaren och inte krokiga eller i vinkel. Pappers kant ska knappt vidröra skrivaren guide. Skriv ut ett ark av etiketter, testa dem en gång mer för positionering och färg. Om etiketterna har tryckt på rätt sätt, börjar hela utskriften.

7 Ställ arken åt sidan för att torka innan peeling etiketterna bort. Placera oanvända etikettark tillbaka i originalförpackningen och förvara dem på en sval och torr plats.

Tips

  • Se till att skrivarens huvuden städas och i linje innan.
  • Se till att du har tillräckligt med bläck för att skriva ut alla etiketter innan.
  • Köra några tester och skriva ut arken separat för att säkerställa att det inte finns några fel.
  • Inte över mata din skrivare.
  • Böj inte hörn arken lables.
  • Återanvänd inte Avery etikettark.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com