Varför Windows XP Repair Installera Håll omstart?

June 26

Varför Windows XP Repair Installera Håll omstart?


När du behöver reparera Windows XP, har du två alternativ. Du kan antingen använda Windows XP Repair Console eller Windows XP-installations-CD som medföljde datorn.

Återställningskonsolen Repair

Ett systemfel kommer att orsaka en snabb att komma upp på den dator som låter dig skriva in felsäkert läge Senast fungerande konfiguration eller XP Repair Console. Välj alternativet reparera och vänta några minuter för konsolen att starta. Antalet Windows-installationer på hårddisken kommer att visas, vilket är en i de flesta fall. Du måste trycka på antalet Windows-installationen du vill. Så, om du bara har en Windows-installationen, måste du trycka på "1" och tryck sedan på "Enter". Om du bara trycka på "Enter" utan numret kommer datorn ständigt startar.

Konsolen Reparation Underlåtenhet

Ibland kan du inte att kunna gå vidare med en Återställningskonsolen reparation, och detta kommer att demonstreras genom ständiga omstarter. Detta kan orsakas av korrupta filer, ett virus eller konfigurationsproblem. När detta inträffar, måste du använda installations-CD Windows XP att genomföra reparationen men måste vara noga med att undvika att förlora filer.

Windows XP-CD Repair

Placera installations-CD i CD-enheten och starta om datorn. Tryck på "Enter" för att starta installationen när du uppmanas på datorskärmen. Undvik att välja alternativet att reparera systemet med Återställningskonsolen, eftersom det inte fungerade. Tryck på "Enter" som om du skulle göra en ren installation. Windows kommer att leta efter nuvarande Windows-installationer på hårddisken och ger dig möjlighet reparation. Det kommer att uppmana dig att trycka på "R" för att reparera installationen och därigenom hålla alla dina dokument och filer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com