Inställningar för att göra en 56K modem Snabbare

July 8

Uppringda modem, annars känd som analoga modem, gör det möjligt för användaren att ansluta till Internet eller andra kompatibla maskiner med hjälp av trådbundna telefonförbindelser. Nästan 10 procent av USA enligt uppgift fortfarande använda trådbundna anslutningar och leverantörer, även om majoriteten av dem citera pris och bristande tillgång på hög tillgång som skälen hastighet. Det finns många åtgärder du kan vidta för att förbättra kvaliteten och hastigheten på din fjärranslutning.

kontrollera maskin-

Ett av de största problemen för uppringt modem är linjebrus som förvränger signalen till modemet. Linjebrus är resultatet av oskärmade telefonlinjer, skador på linjen eller elektriska apparater i närheten av linjen. Helst telefonlinjen som går från din telefonjacket till modemet kommer att vara 9 fot i längd (max), ju närmare desto bättre för telefonsignalen. Försök att rensa alla andra elektroniska enheter från telefonlinjen samt allt som kan skada linjen. Byte av telefonsladden med en ny ofta avsevärt minska paketförluster och förbättra din signal.

V.92

Internationella teleunionen släppt en ny standard i juli 2000 som uppgraderat protokoll för alla röstbandsmodem. Talbandet modem inkluderar alla analoga uppringda modem för närvarande används i USA. Detta nya protokoll, dubbade V.92, tillät modemen att använda en större del av röst bandbredden för telefon samt bindning, eller parning, modem att arbeta parallellt med varandra. De flesta modem kan uppdateras till detta protokoll genom att ladda ner det och sedan följa de medföljande instruktionerna för att blinka modemet (se Resurser).

Bonding Modem

Invers multiplexering är en teknik som ofta kallas limning eller shotgunning modem. Det gör att du kan ta flera mindre signaler på upp till 56k och binda ihop dem för att öka den totala tillgängliga bandbredden. Du måste ha uppgraderat till V.92-protokollet för att dra fördel av detta och har en inhemsk USA analog telefon leverantör. Du måste kontakta din teleoperatör och be dem om de ger multiplexering för en enda telefonlinje eller om du behöver en andra linje. Många leverantörer kommer att rymma dig för gratis eftersom det inte finns någon faktisk kostnad för dem så att du kan använda en ytterligare 56k bandbredd. När telefonbolaget aktiverar multiplexering, kommer modemet automatiskt dra nytta av den extra bandbredd.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com