Klippa Tools for Windows

August 24

Klippa Tools for Windows


Skärmklippverktyget som är inbyggt i Windows kan du skapa en bild av en del av skärmen. Med programmet kan du välja ett område eller specifikt fönster för att kopiera och sedan ändra och spara bilden som en fil. Förutom den Snipping Tool, Windows också stöder ta skärmdumpar av hela skärmen eller ett enda fönster med hjälp av "Print Screen" -knappen.

Windows Skärmklippverktyget

Tryck på "Windows" tangenten och skriv "Snipping Tool" för att söka efter program, och klicka på dess namn för att starta den. I verktyget klickar du på "Alternativ" för att kontrollera inställningarna. Klicka på "Ny" och sedan klicka och dra för att välja en del av skärmen för att klippa. Att klippa en annan än en rektangel form, öppnar rullgardinsmenyn på "Ny" -knappen och välja ett annat alternativ. Den klippt delen av skärmen visas som en bild i ett nytt fönster. Därifrån kan du rita på det, spara det som en fil eller kopiera den för att klistra in den i ett annat bildredigeringsprogram.

Andra Screen Val

Att ta skärmdumpar snabbare, eller att ta bilder av Windows 8 program genom att trycka på "Print Screen" -knappen. Detta kopierar hela skärmen till Urklipp, så att du kan klistra in den i ett bildredigeringsprogram. Om du vill kopiera bara det aktuella fönstret, tryck på "Alt-Print Screen." Du kan också spara en skärmdump som en fil istället för att placera den på klippbordet genom att trycka på "Windows-Print Screen", men du inte kan kombinera detta med "Alt" för att spara bara det aktuella fönstret.

version Varning

Informationen i denna artikel gäller Windows 8 och 8,1. Det kan variera något eller avsevärt med andra versioner.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com