Hur man skapar Fantasy Games Online

September 30

Om du vill skapa Fantasy-spel på nätet, kan du göra det med hjälp av ett antal gratis spel bygga webbplatser. Dessa tillåter dig att skapa fantasy RPG, eller "rollspel," typ spel som du kan utveckla för andra människor att använda. Platserna brukar också att du kan plocka en huvudperson och utforma deras utseende, utforma ett penningsystem och utforma en tomt baseras på pre-skript mallar.

Instruktioner

1 Navigera till CreateorConqueor (se referenser). Klicka på "Gå nu" att registrera sig på webbplatsen. Du kan sedan använda världen byggare konto för att utforma dina karaktärer och fantasispelvärlden de upptar.

2 Navigera till RPGManager webbplats (se Resurser). Ladda ner och installera programmet. Designa din karta en hexagon i taget, och använda tornen pack, till exempel för att lägga till objekt i världen. Skapa färdigheter, tecken, verktyg och andra element som du vill använda detta verktyg också.

3 Besök ProFantasy webbplats (se Resurser). Installera olika program för att hjälpa dig med din fantasi speldesign. Designa din karta med kampanjen kartograf, eller en stad med stad Designer. Du kan göra tecken för ditt spel med tecken Designer Pro.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com