Det går inte att kopiera filer från DVD till hårddisken: Parametern är felaktig

October 2

Det går inte att kopiera filer från DVD till hårddisken: Parametern är felaktig


DVD-skivor är utmärkta för att lagra dina datafiler. De är lätta att lagra och transportera, och har en hög kapacitet. Om du någonsin har försökt att överföra data från en DVD tillbaka till en dators hårddisk, men du kanske har upplevt ett meddelande som säger "Parametern är felaktig." Detta innebär att hårddisken formateras som FAT32, som håller filer endast mindre än 4 GB, och filen är större än så. Detta är ett vanligt felmeddelande när överföring av videofiler. Det finns lösningar på detta problem, men den tid de behöver varierar.

Instruktioner

1 Formatera datorns hårddisk. Detta är en ganska extrem lösning, men om du ska regelbundet överföra filer som är större än 4 GB på hårddisken, kan det vara snabbare att formatera om hårddisken en gång än att följa andra lösningar flera gånger. Du kommer att behöva säkerhetskopiera dina data först och se till att du formaterar hårddisken i NTFS-format.

2 Använd en extern lagringsenhet. Om du behöver använda dina filer på en dator, men du inte vill använda dem direkt från DVD, kan du överföra dem från DVD till en extern enhet - till exempel en hårddisk eller ett USB-minne - och använda dem på din dator via den här enheten. Detta kommer att vara snabbare än att komma åt dem från DVD och ger dig möjlighet att redigera och spara dem i enheten, som du inte kan göra på en DVD.

3 Split eller komprimera filerna. Detta kräver en extern enhet för att tillfälligt lagra dem. Överför filen till den externa enheten, komprimera den eller dela den i flera filer, och sedan överföra den till din hårddisk. Om filen är en video, komprimera den inte kommer att fungera eftersom skulle behöva utöka den igen för att se den på din hårddisk. Du kan inte göra detta på grund av sin storlek, men du kan hitta många program som kan användas för att dela upp videofiler.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com