Avinstallera Font Resväska

January 29

Avinstallera Font Resväska


När du skapar dokument på din dator, med olika typsnitt kan ändra utseendet och känslan av ditt arbete. I Macintosh operativsystem är teckensnitt förpackas tillsammans i en fil som heter ett typsnitt resväska. Dessa resväskor kan hämtas från många olika källor och installeras för användning i alla program som använder typsnitt på din dator. För att avinstallera ett typsnitt resväska, måste du först öppna programmet Typsnittsbok och välj de typsnitt du vill ta bort.

Instruktioner

1 Klicka på "Finder" alternativet på skrivbordet. Klicka på "Go" menyalternativ följt av "Program" alternativet. I denna mapp, leta efter "Font Book" ansökan och klicka för att öppna den. Från det här programmet kommer du att kunna se de teckensnitt du har installerat på datorn.

2 Bläddra i ansökan för att gå igenom listan över tillgängliga typsnitt på din dator. På vänster sida av skärmen, kommer du att se en lista över de samlingar av teckensnitt du har, inklusive eventuella resväskor du har installerat. Klicka på namnet på den resväska som du vill avinstallera.

3 Titta på listan över typsnitt i samband med resväska du har valt. Denna lista kommer att visas i den centrala delen av skärmen. Om resväska är det som du vill ta bort från datorn genom att klicka på någon av typsnitten i listan för att markera den.

4 Klicka på "File" längst upp på skärmen. En lista med alternativ visas, inklusive en "Ta bort" alternativet. Detta alternativ kommer att innehålla namnet på det teckensnitt som du har markerat följt av "familjen." Klicka på det här alternativet och klicka på "Ja" på skärmen som visas som frågar om du är säker på att du vill ta bort detta teckensnitt.

5 Ta bort ett typsnitt som var en del av en resväska kommer att avinstallera alla andra typsnitt att resväskan, vilket innebär att du bara ta bort en tecken att avinstallera hela resväska. Om du vill installera resväska, klicka på "Trash" ansökan och dra typsnittsfiler till "Fonts" mappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com