Hur du skapar din egen Glitter Graphics

February 1

Glitter grafik är ett roligt sätt att klä en webbsida eller en profil på en social community site som Bebo. Du kan ta en bild och lägga till olika animationer, som stjärnor och hjärtan, för att förbättra utformningen och ge mer uppmärksamhet till skärmen. Även ett grafikprogram traditionellt används för att göra dessa bilder, kan du istället använda en glitter generator så att du inte behöver någon särskild programvara eller kunskap för att snabbt skapa ditt arbete och publicera den på en sida.

Instruktioner

1 Gå till en glitter grafik generator, såsom Blingee.com, på Internet.

2 Klicka på "Gör en Blingee nu!" knappen för att starta bilden.

3 Klicka på knappen "Välj fil" för att ladda upp en fil från skrivbordet eller skriv in URL-plats. Du kan också använda "Bebo" och "Photobucket" för att automatiskt logga in och komma åt dina bildbibliotek där. Klicka på "Gör en Blingee" -knappen när du är klar och klicka sedan på "Din bild är klar, klicka här för att fortsätta till nästa steg" länken i mitten av sidan efter grafik har bearbetats.

4 Välj alternativ, såsom gnistrande läppar, och klicka på området på fotot där du vill att effekterna ska visas. Du kan ha mer än en animation och välja mellan olika kategorier, såsom "mest populära," för att se alla erbjudanden. Klicka på "Spara" -knappen när du är klar och sedan "Bilden är klar, klicka här för att fortsätta till nästa steg" -länken när bilden är klar att bearbeta.

5 Skriv in en titel, beskrivning och valfri taggar eller sökord för din glitter grafik med hjälp av textfälten. Klicka på "Spara" -knappen när du är klar.

6 Välj om du vill registrera dig för ett Blingee konto eller föredrar att kringgå registreringen. Om du vill registrera dig, fyll i den information som krävs. Annars, klicka på "Hoppa över detta steg, registrera senare?" länken längst ned.

7 Klicka på "Hämta koder eller ladda ner" för att välja en bildstorlek och starta kodgenerering. Kopiera koden syntax i "direkt använda koden" textrutan och klistra in den på webbsidan för att publicera din glitter grafik.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com