Hur man köper en Gateway-dator

June 17

Kanske du är på väg till college, kanske din nuvarande är en dinosaurie eller kanske, i ett ögonblick av trevlig ilska, har du kastat datorn ut genom fönstret (vi har alla tänkt på det). Oavsett omständigheterna, är det dags för en ny. Här är några tips om hur man köper en Gateway dator.

Instruktioner

1 Gå till gateway.com och kolla in deras senaste märken och modeller av datorer. Du kan också ringa (888) 888-2075, som är deras hjälp kundtjänst. De ska gå igenom vad du tittar på och skillnaderna mellan varje modell, så att du kan göra det bästa beslutet för den typ av dator du behöver.

2 Besök din lokala elektronikaffärer. Dessa är platser som Best Buy, Circuit City och även grossister som Costco. Fördelen här är att du kan jämföra och kontrastera olika modeller av datorer med andra märkesnamn. Du kan också få ett yttrande från personalen som har sett många människor köper datorer och kommer troligen att ha verkliga konsument tankar på produkten.

3 Swing genom auktionssajter för att få bra erbjudanden på en Gateway dator. Om du har begränsade medel, då en plats som Ebay är perfekt att köpa din dator. Du kan bra erbjudanden på något som används eller renoverade system. Bara vara säker på att köpa från en seriös återförsäljare med en lång historia av nöjda kunder.

4 Läst Community platser såsom craigslist.com för Gateway datorer. Detta är som en tagg försäljning för webben och ett bra ställe att köpa. Sök enkelt ditt område och se vad som finns tillgängligt. Eftersom datorer är något besvärligt, kommer många människor lista det här stället online auktionssajter för att undvika besväret med sjöfarten. Var noga med att prova datorn innan du köper.

Tips

  • Gateway samman med Acer. Så om du är ett fan av Acer varumärke, så ska du kolla in Gateway-system.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com