Online dating Resurser

June 30

Online dating Resurser


Tekniken har förändrat många aspekter av våra moderna liv, och dating är inget undantag. Från och med 2011, en av fem relationer börjar på nätet, enligt Match.com. Många företag har aktiverats på denna växande trend, vilket gör det nästan lika svårt att navigera i cyber-dating världen eftersom det är att förhandla fram ett fullsatt bar. Det bästa sättet att begränsa detta område är att ta reda på vilken typ av webbplats bäst passar din dating behov.

betalda platser

De mest populära och kraftigt annonserade dejtingsajter tenderar att kräva en avgift för sina hookup tjänster. Framstående exempel på dessa platser inkluderar eHarmony och Match.com. I allmänhet är dessa platser ber dig att fylla i ett omfattande frågeformulär, detalj din personlighet och vad du letar efter i en match. De kommer då att bläddra sina databaser för dig att avgöra vilka profiler skulle vara en bra match för dig. Dessa webbplatser kommer emellanåt erbjuda reklamerbjudanden, så att du kan se potentiella matchningar gratis. Även om tjänster av dessa webbplatser är inte billig, de skärmen sina kunder med stor omsorg, och de strävar efter att matcha dig med de bästa möjliga kandidaterna, så många känner att kostnaden är värt deras säkerhet och de pengar som sparas på färre "slösas bort" datum.

fria platser

Om du inte vill spendera pengar för en dating hemsida, fortfarande har du flera alternativ, inklusive massor av fisk och OK Cupid. Dessa webbplatser fungerar med intäkter från annonser i stället för medlemskap. De tillåter dig att skapa en profil och ladda upp en bild på dig själv, då kan du bläddra profiler för andra som delar dina intressen eller finns i ditt område. Även om dessa webbplatser är i allmänhet säkra, bör du alltid vara försiktig, eftersom kunderna inte är så fullständigt granskas som de är på betald dejtingsajter.

etniska platser

Det kan vara svårt för minoriteter att hitta en match på allmänna dejtingsajter, så flera företag har skapat webbplatser dedikerade till specifika etniciteter. Om du är indiska, kan du prova Kärlek från Indien eller Shaadi. Afroamerikaner kan gå till svarta singlar, svart Se eller Brown Sugar World, och afrikaner kan prova Alarena. Latinamerikaner kan bläddra Amigos eller latin datum och asiater kan gå till Asiater Meet eller asiatiska singlar Connection. De flesta av dessa platser är gratis, och som med alla online dating webbplatser, bör du vara försiktig, särskilt om du planerar att träffa någon personligen.

nischade webbplatser

Om du letar efter en person av samma religion, sexuell läggning eller ålder grupp, det är förmodligen en nisch webbplats för dig. Flera kristna dejtingsajter är speciellt riktade till människor i denna tro, inklusive Christian Mingel och kristna singlar. Judiska singlar kan använda JDate och muslimer kan se på Muslima, muslimska vänner eller Salaam Love. För homosexuella, det är människan Hunt eller rosa Cupid, respektive. Med så många ensamstående baby-boomers, vissa webbplatser nu rikta äldre, inklusive Senior människor möts och Senior Match. Tonåringar och tjugo-somethings kan också hitta platser avsedda för dem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com