Lägga till eBay dataflöden till en webbplats

September 20

EBay är en online-handel webbplats som tillåter säljare att hålla virtuella auktioner och sälja varor. Köpare kan använda eBay för att köpa saker genom auktioner eller direkta köp. EBay är den främsta marknadsplatsen på World Wide Web, som presenterar en robust funktionalitet för både köpare och säljare. I vissa fall kan de som upprätthåller webbsidor vill har vissa föremål eller vissa kategorier som är noterade på eBay. Detta kan ske genom eBays olika widgets.

Instruktioner

1 Gå till http://togo.ebay.com/. Beroende på din webbplats behov, välja en widget version som består av enstaka objekt, flera objekt, sök, säljare och utsikt butik. Klicka på knappen "Jag vill ha det här".

2 Om du väljer enstaka objekt eller flera objekt vyer anger objektet ID-nummer. Om du väljer säljaren eller lagra vyer, anger säljaren ID-nummer. Tryck på knappen "Sök".

3 Ange ett sökord. Detta är när ett objekt upphör. Systemet kommer att gå ut och söka efter objekt i samband med sökord och ersätta dem med den ursprungliga eller de objekt som du har angett i steg 2. Klicka på "Nästa" -knappen.

4 Kopiera koden som eBay ger. Klistra in koden på din webbplats där du vill att widgeten ska synas.

Tips

  • Mer än en eBay To Go widget kan läggas till en website.It är en bra idé att hålla ett öga på widgeten eller widgets på din webbplats eftersom du litar på en annan part att tillhandahålla innehåll. eBay skulle kunna ändra sin kod och, som ett resultat, kan det göra dessa widgets värdelös.
  • Var försiktig med att ändra koden eBay ger. Om du tar bort en nödvändig del av koden, kan widgeten inte fungerar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com