Hur man kan bli av Popunder.Paypopup

March 8

Internet marknadsförare använder popup-reklam för att generera ytterligare trafik till deras webbplatser. Två typer av popup-fönster existerar. Den första är den grundläggande popup - du klickar på en länk, och ett nytt fönster visas på datorn. Den andra typen är pop-under. Med en pop-under, när du klickar på en länk, visas ett nytt fönster, men det verkar under alla dina andra fönster. Du kanske inte ens märker det förrän du stänger din webbläsare. Medan vissa popups är ofarliga, kan andra, såsom popunder.paypopup tyda på adware på din dator.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Windows Defender från Microsoft. När du kör Windows Defender, kommer det att hitta och ta bort spionprogram och adware från datorn, inklusive popunder.paypopup. Du kan även schemalägga när du vill att Windows Defender för att söka efter adware och spyware så att den inte stör din användning av datorn. Vid tidpunkten för offentliggörandet, är programmet gratis att använda.

2 Ladda ner Spyware Terminator, ett annat program som används för att eliminera spionprogram. Spyware Terminator ger realtidsskydd mot nya hot och stödjer flera språk. Vid tidpunkten för offentliggörandet, är Spyware Terminator gratis.

3 Ladda ner och installera Ad-Aware. Den fria versionen bidrar till att eliminera popunder.paypopup virus från din dator samt skydda dig från nya hot. Du kan schemalägga Ad-Aware att arbeta runt din datoranvändning, och det kommer med ett rootkit borttagningssystem som hjälper dig att eliminera hårdare till affären-virus. En gratis version finns tillgänglig, men du kan köpa en ettårig licens Pro-versionen för $ 30 vid tidpunkten för publiceringen.

Tips

  • Försök att köra spyware eller adware-program åtminstone en gång varannan eller var tredje dag för att eliminera de senaste hoten. Ju längre ett virus på datorn, desto mer skada det kan göra.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2018 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com