Hur ansluta flera USB-enheter

April 22

Hur ansluta flera USB-enheter


Moderna stationära och bärbara datorer är utrustade med flera USB (universal service bus) hamnar eftersom många tillverkare av enheter, till exempel digitalkameror, MP3-spelare och skrivare, föredrar användarvänlighet som erbjuds till sina kunder genom denna typ av anslutning. USB-minnen är en bekväm och portabel metod för lagring, så det är inte ovanligt för en person att äga och bära flera enheter för personligt och arbete bruk. Om datorn har mer än en USB-port, troligen det kan enkelt stödja ansluta flera enheter samtidigt.

Instruktioner

1 Hitta alla tillgängliga USB-portar på datorn. Titta på framsidan och baksidan av stationära datorer, och titta på framsidan, sidan och baksidan av bärbara datorer. Se till att tillräckligt med portar är tillgängliga för att stödja flera enheter.

2 Anslut en USB-enhet till en ledig USB-port.

3 Vänta tills operativsystemet laddas drivrutiner (programvara) som hjälper datorn ansluter och identifierar USB-enheten.

4 Lyssna efter ljud från PC-högtalare och leta efter ikoner och popup-meddelanden visas i aktivitetsfältet längst ned på skrivbordet. Du kommer att se ett meddelande som anger att anslutningen lyckades.

5 Upprepa steg 2 till steg 4 tills alla USB-enheter har anslutits.

Tips

  • Inköp och anslut en "USB-hubb" enhet för att utöka antalet USB-portar på datorn (se Resurser).

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com