Hur ladda upp låtar Online

August 6

Hur ladda upp låtar Online


Internet har gett musiker en expansiv väg att få sin musik ut till massorna. Det finns hundratals webbplatser som tillåter musiker att ladda upp sina låtar och dela dem med världen gratis. Platserna fungerar genom att lagra dina låtar på sina servrar och --- använder sin bandbredd --- så att du kan dela spåren via en direkt URL eller kod för att lägga på andra platser och anslagstavlor. Detta ger dig friheten att bestämma var dina låtar kommer att främjas.

Instruktioner

1 Besök den fria fildelning webbplats dina önskemål. Besök Resurs i den här artikeln för förslag på webbplatser. Registrera dig för ett gratis konto. Fyll i registreringsformuläret. Normalt är dessa platser be om ditt namn, användarnamn, e-postadress och lösenord. Klicka på knappen "Skicka".

2 Bekräfta Din E-postadress. Många webbplatser kräver att du klickar på en länk i ett e-postmeddelande på webbplatsen skickar till den e-postadress du använde för att logga in med. Det kan ta några minuter för dig att ta emot e-post. När det kommer igenom, öppna e-posten och följ instruktionerna för att bekräfta din e-postadress.

3 Återgå till den fria fildelning webbplats.

4 Klicka på "Välj filer." En popup-ruta visas i mitten av skärmen. Använd popup-rutan för att navigera till den plats där du har musikspår som finns på din dator. Klicka på musikfilen. Pop-up box försvinner.

5 Klicka på "Ladda upp" och låta musikspår att ladda upp helt. När spåret har överförts, besök instrumentpanelen för att få URL, HTML-kod eller forum kod som gör att du kan dela musikspår.

Tips

  • Du kan bara ladda upp låtar om du är ägare av nämnda musik. Du kan inte överföra låtar som ägs eller upphovsrättsskyddade av en annan person.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com