Hur man skriver ut en sida av ett Email i Microsoft Outlook 2007

September 10

Skriva bara en sida av en e-post med programmet Microsoft Outlook 2007 är en enkel process som inte bör ta längre tid än några minuter att tillgodogöra sig. Ibland e-post är omfattande och innehålla information som är relevant för våra behov. När detta inträffar, ger programmet oss möjlighet att endast skriva ut valda sidor i meddelandet. När du fyller denna uppgift kan låta svårt, det är faktiskt ganska enkelt med rätt instruktioner.

Instruktioner

1 Öppna programmet Microsoft Outlook och tillåter sidan att helt ladda. Klicka på e-postmeddelandet som du vill skriva ut. I det öppna meddelandet, klicka på "Meddelande" -fliken och navigera till "Åtgärder" undermeny. Under den menyn, välj "Andra åtgärder" från alternativen.

2 Klicka på "Print" -knappen på den tillgängliga menyn och välj "Förhandsgranska" från de tillgängliga alternativen. När du har bekräftat att den korrekta dokument är redo att skriva ut som du vill ha den, klicka på "Skriv ut" alternativet i verktygsfältet.

3 Klicka på "Sidor" alternativ under "sidintervall" och skriv siffran "1" i fältet. Klicka på "Skriv ut" -fliken och låta den första sidan i din e-post för att skriva ut.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com